Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem akarja, meggondolta magát?
ez olyan mint amikor talalkozni akartam egy lannyal de rohadt hideg volt es mondtam varjunk a jobb idoig es besertodott
ha nincs penz ugy nehez:(
Ha valóban össze akartok házasodni, ahhoz elég 2 tanu, meg a házasságkötő terem.
Ne hozd fel a témát egy ideig, várj míg ő említi, akkor te poénkodj, figyeld a reakciót, és megtudod a valóságot.
(26 éve vagyok házas,nem ígérgetett, nem voltak gyerekeink sem, 2 évig jártunk.)
Akkor gyűjtögess :-), mikor anyagiak rendben, akkor kèrdezz rá, ha már ez az álmod :-).
Rendes lagzim volt, abroncsos ruha, álomcsokor, sőt templom is, ami abban az időben nem volt divat. Te is rá fogsz jönni,hogy mindez nem fontos. A fontos az, hogy kitartottunk egymás mellett akkor is, mikor baj volt/van, hűségesen, szeretetben. Becsületesen felneveltünk 2 gyereket. Ezt kívánom neked is. :-)
Miből gondolod, hogy meggondolta magát?
Amúgy meg írtad, hogy sosem érdekelt eddig különösebben. Akkor ne foglalkozz az egésszel és vedd úgy, hogy tárgytalan a dolog.
Egyébként mire jó már ilyenkor házasodni? Már úgy éltek, mint a házasok, gyerekeitek is vannak.
Gondolom nem vagytok vallásosak, mert ott más a sorrend. Ha meg akartatok volna, már rég túlestetek volna rajta 2 tanúval.
Örülj annak, ami van és legyetek boldogok!
Nem kell feltétlen mögötte szervezkedni, de mellette is nyugodtan lehet. Érdeklődd meg, hogy mennyibe kerül az esküvői polgári szertartás nálatok, mi a menetrend, hogy vannak szabad helyek, ezt már meg lehet tudni telefonon is, szeptemberre még ilyenkor szoktak akadni, mi egy megyeszékhelyen pont ekkortájban foglaltunk le szeptemberre időpontot.
Készíts egy költségvetést, hogy mennyi pénzt tudtok erre kigazdálkodni, minimum mennyi kell, ha ettől többet félre tudtok rakni, akkor mik azok az extrák, amik jöhetnek.
Ahogy olvasom, nálad fontos a ruha (nekem is az volt), vedd bele a költségekbe.
Nézz utána, hova tudnátok elmenni utána akár ezzel a szűk családdal, meghívotti körrel ünnepelni, van-e jó áron valami szép, jó kis hely. Néha fantasztikusan jól sikerült lagzik tudnak lenni akár egy nem szokványos ötletből, amit nem terhelnek úgy meg az esküvői rabláshoz szokott banda.
Ha harminc-negyvenen lesztek, nem kell pl. esküvői zenekar, esetleg egy dj, de ha valami hangulatos helyen lesztek, zenés-táncos hely szomszédságában, vagy eleve megy valami zene az étteremben, akkor akár teljesen le lehet spórolni. Olvastam az ötletelés időszakában egy pizzériában tartott hangulatos esküvőről, nagyon tetszett! :)
Nem feltétlenül fontos vőfély sem ennyi tömegnél, csak legyen egy ember, aki összetartja a dolgokat.
Stb.stb.
Szóval ha szeretnél, járj utána mi hogy, aztán pedig ülj le kedves pároddal, hogy nézze, ennyit kéne rászánni, és milyen kis szuper esküvőtök lehet!
Az is jó lehet, amit fentebb említett valaki, hogy megvárni, míg ő áll elő vele, majd poénkodni, abszurd dolgokat mondani, így ugratni ki a nyulat a bokorból. Én spec. ennél türelmetlenebb és talán reálisabb vagyok, ezért javasoltam a fentieket.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!