Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mégsem akarja, meggondolta magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem akarja, meggondolta magát?

Figyelt kérdés
Hosszú èvek óta együtt vagyunk, kicsi gyerekeink vannak. 3 ève azt hallgatom elvesz, de az anyagiak mindig köbeszólnak ès mindig jövőre. Sosem èrdekelt eddig különösebbrn. Tavaly megállapodtunk, hogy idènk ősz elejèn vègre összeházasodunk. Azóta viszont, ha feljön tèmába csak hallgat vagy elpoènkodja. Már mondtam neki, hogy nem baj ha nem de akkor mondja azt. De nem mond semmit. Ha mègis elmondja mit szeretne akkor kicsit sem a realitás talaján maradva, mert pènzünk arra nincs. Viszont ha akarjuk, akkor vègre tudtosan el kellene kezdeni kèszülni. Mit csináljak?
2016. jan. 31. 07:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

ez olyan mint amikor talalkozni akartam egy lannyal de rohadt hideg volt es mondtam varjunk a jobb idoig es besertodott

ha nincs penz ugy nehez:(

2016. jan. 31. 07:55
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Ha valóban össze akartok házasodni, ahhoz elég 2 tanu, meg a házasságkötő terem.

Ne hozd fel a témát egy ideig, várj míg ő említi, akkor te poénkodj, figyeld a reakciót, és megtudod a valóságot.

(26 éve vagyok házas,nem ígérgetett, nem voltak gyerekeink sem, 2 évig jártunk.)

2016. jan. 31. 08:03
 3/17 A kérdező kommentje:
2 tanúval nem èrem be ha már eddig vártam :) Csak a szűk családot meg szeretnènk hívni illetve pár barátot. Ez 30 fő. A ruhám egy ève ki van nèzve, nagy ès abroncsos. 2 tanúshoz nem állna jól ;)
2016. jan. 31. 08:40
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Akkor gyűjtögess :-), mikor anyagiak rendben, akkor kèrdezz rá, ha már ez az álmod :-).

Rendes lagzim volt, abroncsos ruha, álomcsokor, sőt templom is, ami abban az időben nem volt divat. Te is rá fogsz jönni,hogy mindez nem fontos. A fontos az, hogy kitartottunk egymás mellett akkor is, mikor baj volt/van, hűségesen, szeretetben. Becsületesen felneveltünk 2 gyereket. Ezt kívánom neked is. :-)

2016. jan. 31. 09:41
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Miből gondolod, hogy meggondolta magát?

Amúgy meg írtad, hogy sosem érdekelt eddig különösebben. Akkor ne foglalkozz az egésszel és vedd úgy, hogy tárgytalan a dolog.

Egyébként mire jó már ilyenkor házasodni? Már úgy éltek, mint a házasok, gyerekeitek is vannak.

Gondolom nem vagytok vallásosak, mert ott más a sorrend. Ha meg akartatok volna, már rég túlestetek volna rajta 2 tanúval.

Örülj annak, ami van és legyetek boldogok!

2016. jan. 31. 10:04
 6/17 A kérdező kommentje:
Így igaz, nem èrdekelt. De szeretnènk egy kicsit máskènt èlni amihez nem árt az a bizonyos papír :) viszont ha lúd, legyen kövèr. Nem vágyom lagzira tömegre semmire. Szimplán szeretnèm, ha megadnánk a módját, ruha nèlkül esküvő sincs, nekem ez fontos.
2016. jan. 31. 10:27
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Ne csinálj nagy ügyet a dologból, a férfiak általában eleve kevésbé veszik ki a részüket a dologból. Számolj egy körülbelüli költséget, nézd meg, hogy mire jut és mire nem, kérj árajánlatokat és beszélj meg egy időpontot a pároddal. Megadta a lehetőségét, igent mondott a dologra, lelekesedni lehet nem fog, de Neked megadja, mert vágysz rá és szeret Téged.
2016. febr. 1. 08:49
 8/17 A kérdező kommentje:
De mèg az időpontot sem lehet vele megbeszèlni, mert hallgat. A háta mögött nem szervezkedem. Nem csinálok ügyet, ha mègsem, csak tudjam.
2016. febr. 1. 09:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltétlen mögötte szervezkedni, de mellette is nyugodtan lehet. Érdeklődd meg, hogy mennyibe kerül az esküvői polgári szertartás nálatok, mi a menetrend, hogy vannak szabad helyek, ezt már meg lehet tudni telefonon is, szeptemberre még ilyenkor szoktak akadni, mi egy megyeszékhelyen pont ekkortájban foglaltunk le szeptemberre időpontot.

Készíts egy költségvetést, hogy mennyi pénzt tudtok erre kigazdálkodni, minimum mennyi kell, ha ettől többet félre tudtok rakni, akkor mik azok az extrák, amik jöhetnek.

Ahogy olvasom, nálad fontos a ruha (nekem is az volt), vedd bele a költségekbe.

Nézz utána, hova tudnátok elmenni utána akár ezzel a szűk családdal, meghívotti körrel ünnepelni, van-e jó áron valami szép, jó kis hely. Néha fantasztikusan jól sikerült lagzik tudnak lenni akár egy nem szokványos ötletből, amit nem terhelnek úgy meg az esküvői rabláshoz szokott banda.

Ha harminc-negyvenen lesztek, nem kell pl. esküvői zenekar, esetleg egy dj, de ha valami hangulatos helyen lesztek, zenés-táncos hely szomszédságában, vagy eleve megy valami zene az étteremben, akkor akár teljesen le lehet spórolni. Olvastam az ötletelés időszakában egy pizzériában tartott hangulatos esküvőről, nagyon tetszett! :)

Nem feltétlenül fontos vőfély sem ennyi tömegnél, csak legyen egy ember, aki összetartja a dolgokat.

Stb.stb.

Szóval ha szeretnél, járj utána mi hogy, aztán pedig ülj le kedves pároddal, hogy nézze, ennyit kéne rászánni, és milyen kis szuper esküvőtök lehet!

Az is jó lehet, amit fentebb említett valaki, hogy megvárni, míg ő áll elő vele, majd poénkodni, abszurd dolgokat mondani, így ugratni ki a nyulat a bokorból. Én spec. ennél türelmetlenebb és talán reálisabb vagyok, ezért javasoltam a fentieket.

Sok sikert!

2016. febr. 1. 10:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) mèg telefonálnom sem kell, mert van ismerős a hivatalban. A ruhám nem nagy összeg, 25e ft nem használt, nem bèrelt :) Ezt valamelyik hónapban meg tudom venni gond nèlkül. Èn gondolkodtam sátran, vagy mint az általad is említett mások által ötletelt pizzèrián. Viszont ami nálunk van 2, mindkettő pici, mèg az a 30fő sem fèrne el. Laptopunk, hangfalak, zene keverèsèhez èrtő szemèly van. Csak szeretnèk tisztán látni, hogy szervezhetem tervezhetem e vagy sem. Ráerőszakolni nem fogom magam annak semmi èrtelme. Csak tudni szeretnèm akarja e. Cseppet nem vagyok türelmes tipus, mègis 5ève hallgatom, hogy jövőre.
2016. febr. 1. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!