Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karikagyuruket a volegeny kell megvegye vagy kozosen? Mi kozosen veszuk meg, mert en nem egyeztem bele abba hogy a parom vegye meg, annal fuggetlenebbnek tartom magam! Kivancsi vagyok mit gondoltok!
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 08:34
11/18 anonim válasza:
elég abszurd dolog a függetlenségedet hangsúlyozni akkor, amikor elkötelezed magad a másik mellett.
talán még nem értél meg a feladatra...
12/18 anonim válasza:
a párom egy eljegyzési gyűrűvel kérte meg a kezem , ami nem karikagyűrű, csak esküvő után fogunk mindketten karikagyűrűt hordani,addig csak nekem van.
Még nincsenek meg a karikagyűrűk,de sztem együtt fogjuk kiválasztani,azt hogy fizetni ki fog,azt még nem tudom..
13/18 anonim válasza:
Az a nő, aki nem engedi, hogy kifizessék az éttermi fogyasztását, meg megvegyék neki a jeggyűrűt és elvigyék nyaralni, az nem önálló meg ilyesmi, hanem egy merő görcs, tele kisebbségi komplexusokkal.
14/18 anonim válasza:
09:15 vagyok, 14:24-nél a pont. igen, ez kisebbségi komplexus. és semmi köze az önállósághoz :) én keresek annyit, hogy havonta 5 jegygyűrűt megvehetnék. mégse jutott eszembe beszállni a sajátomba :) nehogymár...
15/18 anonim válasza:
szerintem nyugodtan kiválaszthatjátok közösen,de a pénztárcádat hagyd othon.Jóhogy nem te veszed meg a gyürűt amivel megkérik a kezed!Kicsit abszurd,nem gondolod?
16/18 anonim válasza:
Szia!
Mi közösen vettük meg a karika gyűrűket, fele-fele arányban.
Én nem szerettem volna, hogy az egész cehhet a párom állja. (Mégis együtt vagyunk immár 13 éve.)
17/18 anonim válasza:
Az első napi 9.04-es vagyok. Valóban úgy szokás, hogy a férfi fizeti a gyűrűket. AZonban ez is, mint minden más, kapcsolatés persze pénztárca függő... Semmi rosszat nem látok abban, ha ketten fizetik.. Szép is lenne, ha ilyenen bukna el egy kapcsolat...
18/18 anonim válasza:
Mi is közösen vettük, annál is inkább, mert pár éve már együtt élünk és van közös számlánk. Mindent arról fizetünk, ezt is. Illetve az összes esküvői költséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!