Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok,és tavasszal lesz az esküvőnk. Szerintetek?
Inspirációt gyűjtök,hogy mivel lehetne feldobni egy esküvőt?
Nem szeretnénk,ha "unalomba" fulladna.
Tudom,hogy olyan hülyén hangzik,de valami kis "extra" dolog kellene.
Volt valakinek anno valami hasonló?
Zagyva kérdés,tudom.😁
Nincs ilyen. Ha a násznép jófej, bulis, táncolós, akkor jó hangulat lesz minden extra nélkül is.
Ha asztalnál ülő, passzít típusok, akkor mindegy mit csinálsz.
Szerintem a társaságtól szokott függeni a hangulat. Érdemes olyanokat (is) hívni, akik bulizós alkatok és meg tudják mozgatni a többieket is.
Az is fontos szerintem, hogy jó zenék legyenek. Sokan szeretik a retró slágereket és a '90-es évek zenéit.
És alapvetően sok múlik rajtatok, az ifjú páron. Nektek kell vinni a hangulatot, pörögni egész este, mosolyogni, nevetni. Felkérni azokat, akik a sarokban gubbasztanak. Bemutatni egymásnak a násznépet. Beszélgetni, italt kínálni, hülyéskedni. Megkérdezni a többieket, hogy jól érzik-e magukat. Ilyesmi. Házigazdának lenni.
Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek!
Kedvesek vagytok...:)
Az esküvő hangulatát a vendégek hangulata határozza meg. Szóval arra figyelj, hogy jól érezzék magukat! pl. voltam esküvőn ahol nyáron érkeztünk a szertartásról melegben és 45 perc volt mire inni kaptunk, VIZET.
Lehet bármi program ha akarjátok, beszéd, fotó vetítés DE csak röviden... halálosan unalmas a pár gyerekkori képeit nézegetni 20-30 percig. Neked érdekes, a vendégeknek dög unalom. Lehet ilyet, de 3 perc. Ha beszéd van az fél perc. Ezekből a kevesebb több.
Én a mi lagzink előtt beszéltem pár rokonnal, baráttal akikről tudtam, hogy lazák, jó fejek, stb. hogy találják fel magukat, adjanak/kérjenek piát, köszönjenek a savanyú asztaloknak, stb.
A másik pedig, hogy valamiféle menetrendre mindenki kíváncsi. Hánykor találják a kaját, mikor van a menyasszonytánc, mikor a torta, stb. Ezt érdemes előre tervezni, kártyákra kiírni. Illetve tipikusan mindenki mindig ül mint a kuka, szóval mondani kell, hogy mit csináljanak... Nem kell beszéd, csak az egyetek, igyatok, kérjetek kávét (!!!), most táncolunk, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!