Akik nem olyan szerencsések h kerteshazban laknak és teszem azt nem az ablakból akarják a raketat indítani ujevkor, ti ki fogtok menni? Szerintetek a rendőrök ezt mennyire fogják nézni?
Mi kimegyünk a mezőre.
Gyerekeim nagyon imádják a tűzijátékot így nem fogjuk kihagyni.
Rendőrtől nem félek, egyrészt megengedhetjük magunknak bőven, hogy ki fizessük a büntetést másrészt elég kicsi az esélye, hogy pont összefutunk velük.
Egy évről van szó emberek, ennyire nehéz lenne most a seggeteken ülni otthon?
Higgyétek el, én is szívesen mennék bulizni, hisz csak 18 vagyok, de fel tudom fogni ésszel, hogy a szabály az szabály.
Nem mellesleg a rendőrök pont szilveszter éjjel lesznek a legaktívabbak, el se tudjátok képzelni, hogy a mostani szabálysértésekből mennyi pluszpénz folyik be az államnak, konkrétan a hülyeségeitekkel egy újabb stadion felépítési engedélyét írjátok alá.
Utolsó neked főleg gratulálok, jó példát mutatsz a gyerekeidnek! Csak így tovább!
Szerintem engedd ezt most el, majd jövőre bepótolod. Vedd meg amit idén durrogtatásra szántál, tedd félre az összeget, mintha megbüntettek volna, aztán jövőre csapd hozzá azt is a kerethez, és máris van egy rakás durrogtatnivaló.
Ne adj okot büntetésre, ne gazdagítsd ezeket a szarházi politikusokat.
Ha nincs tüzijáték,majd repül a sörös,pezsgős,boros üveg..
Régen ez volt..
Amióta lehetett tüzijátékozni,azóta kevesebb üvegek röpködtek..
5#
Én bedugom a seggembe,de csak ha kb tíz centiről fogod nézni lukkal szembe,hogy mi tőrténik,de előtte még megeszek pár tányér chilis babot is,a meggyújtás örömét meg átengedem neked..
Van egy ötletem!
Rohanjuk le Romániát. Fegyverként használjunk petárdát és tűzijátékot.
December 31-én 20:00-kor indítjuk a támadást, reggel 5-re Jeruzsálem is magyar föld lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!