Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karikagyuruket a volegeny kell megvegye vagy kozosen? Mi kozosen veszuk meg, mert en nem egyeztem bele abba hogy a parom vegye meg, annal fuggetlenebbnek tartom magam! Kivancsi vagyok mit gondoltok!
Remélem a házasságban nem leszel ennyire független,mert akkor rövid időn belül elváltok.
A férfiak szokták megvenni a gyűrűket.
Ha a függetlenség miatt csináltad, szerintem ne menj még férjhez, mert hamar újra függetlenné válhatsz...
Egyébként közösen szokás, hogy mindkét félnek jól álljon az ujján, és szívesen viseljék.
Hát mindenképp úgy a legideálisabb ahogy a ma 09:04-es irta.
-első-
mi közösen választottuk ki, és a férjem ment érte, ő is fizette ki. mai napig nem tudom, mennyibe került :) mondjuk ő ilyen...étteremben is kínosan ügyel, hogy ne lássam, mennyi a számla vége, szállodában is, mindenhol. gentleman a javából, és ha akartam volna, sem tudtam volna "kicselezni" :)
28/N
Koszi a kommenteket!
Nem vagyok annyira fuggetlen csak szivesebben viselem egesz eleten at ha en is beletettem a reszem!
Nekem kísérőgyűrűvel kérte meg a kezem a párom. Egyedül vette meg, meglepi volt. Az a baj,hogy szerintem, ha közösen veszik meg a lánykérésre a gyűrűt, akkor elveszik a meglepetés varázsa. Barátnőmnek is így kérte meg a párja, hogy először gyűrű nélkül, aztán közösen megvették. De nekem furcsa,hogy gyűrű nélkül történik a lánykérés. Jó, nyilván náluk anyagi oka is volt, mert nem futotta volna még külön kísérőgyűrűre. A karikagyűrűt mi az esküvő előtt egy hónappal választottuk ki közösen. Ehhez a párom is ragaszkodott, hogy olyat válasszunk, ami nekem is tetszik. Bár szerencsém volt, a kísérőgyűrű is olyan, amilyet szerettem volna.
De ebbe belekeverni a függetlenséget nem szabad. Ne azért vegyétek közösen,hogy a te büszkeséged ne sérüljön, hanem max. azért, hogy tényleg olyan legyen, ami neked is tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!