Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha elmegyek menyasszonyi ruhákat próbálni? 18L
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, nem áll még szándékomban férjhez menni, bár van komoly kapcsolatom és együtt képzeljük el a jövőnket, de egy lagzi 4-5 évig biztos nem esedékes, csupán imádom az esküvőket! :-D
Annyira kíváncsi vagyok,hogy hogy állna rajtam egy menyasszonyi ruha, fátyol, stb.. Egyébként is nagyon szeretem a ruhákat.
Lehet már tiszta hülye vagyok, de arra gondoltam, hogy beülök az autóba és elmegyek egyedül egy nagyobb városba ruhákat próbálgatni, ott ahol nem ismernek és nem is nagyon beszélnék senkinek se róla, nehogy hülyének nézzenek.
Szerintetek hülyeség? Menjek, ne menjek?
2015. dec. 27. 19:07
21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó!
2015.12.31. 23:58 és te gyakorizol.. Te jó ég..
2016. jan. 1. 17:24
22/23 anonim válasza:
Pont, hogy eddig én védtelek és támogattalak ennél a kérdésnél, de kösz neked is kérdező!
23/23 anonim válasza:
Szerintem ne menj. Nem azért, mert pazarlod bárki idejét, vagy mert túl fiatal vagy, ezek hülye érvek. A saját érdekedben ne menj, mivel egy nagyon fontos élménytől fosztod meg magad. Friss menyasszonyként elmenni az első ruhapróbádra az anyukáddal/tesóddal/legjobb barátnőddel hihetetlen élmény :) Meglátni, hogy milyen szépen festesz a ruhádban és a fátyollal, és látni ahogy anyukád sír, és a barátnőd is könnyezik, megfizethetetlen :) Saját tapasztalatból írok, 24 éves vagyok és nyáron kérték meg a kezem, novemberben voltam ruhapróbán :) És én pont ezért nem támogatom egyébként a szalagavatóra a menyasszonyi ruha viselését sem, mert nincs itt az ideje olyankor, és "lelövi a poént" az ember előre... egyébként én is ruhabolond vagyok, úgyhogy megértelek, épp ezért mondom, hogy ne tedd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!