Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha elmegyek menyasszonyi ruhákat próbálni? 18L
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, nem áll még szándékomban férjhez menni, bár van komoly kapcsolatom és együtt képzeljük el a jövőnket, de egy lagzi 4-5 évig biztos nem esedékes, csupán imádom az esküvőket! :-D
Annyira kíváncsi vagyok,hogy hogy állna rajtam egy menyasszonyi ruha, fátyol, stb.. Egyébként is nagyon szeretem a ruhákat.
Lehet már tiszta hülye vagyok, de arra gondoltam, hogy beülök az autóba és elmegyek egyedül egy nagyobb városba ruhákat próbálgatni, ott ahol nem ismernek és nem is nagyon beszélnék senkinek se róla, nehogy hülyének nézzenek.
Szerintetek hülyeség? Menjek, ne menjek?
Nem.. :-(
Nem Magyarországon élek és sajnos nálunk ez nem szokás! :-(
Van párom,mint írtam és nem vagyok "tinicsitri"
Sosem értettem azokat, akik ezen az oldalon különböző tulajdonságokkal ruháznak fel másokat, látatlanul, ismeretlenül. Nem lennék felháborodva ezen a kijelentésen, ha nem lennék pont az ellenkezője (más okokból kifolyólag) annak amit te leírtál.
A többieknek köszönöm, szerintem akkor nem megyek, és előre is B.ú.é.k. ! :)
Attól, hogy párod van (mint minden 2. 18 éves lánykának), pont azt a képet fested magadról a kérdés alapján. Jaj, nincs még esküvőm, de úúúúúgy szeretnék illegni a menyaruhában... kb. És bele sem gondoltál abba, hogy ezzel kárt okozol a boltnak. Ez aztán igazán érett, felnőtt nőhöz illő viselkedés.
(segítek: NEM AZ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!