Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha elmegyek menyasszonyi ruhákat próbálni? 18L
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, nem áll még szándékomban férjhez menni, bár van komoly kapcsolatom és együtt képzeljük el a jövőnket, de egy lagzi 4-5 évig biztos nem esedékes, csupán imádom az esküvőket! :-D
Annyira kíváncsi vagyok,hogy hogy állna rajtam egy menyasszonyi ruha, fátyol, stb.. Egyébként is nagyon szeretem a ruhákat.
Lehet már tiszta hülye vagyok, de arra gondoltam, hogy beülök az autóba és elmegyek egyedül egy nagyobb városba ruhákat próbálgatni, ott ahol nem ismernek és nem is nagyon beszélnék senkinek se róla, nehogy hülyének nézzenek.
Szerintetek hülyeség? Menjek, ne menjek?
Én nem ítéllek el! Tedd azt, ami jól esik. Én is és más is bemegy ruhát próbálni egy boltba, de nem biztos, hogy meg is veszi azt, amit felpróbál. Akkor ennyi erővel mi is csak az idejét raboljuk az eladóknak. Nem sértésből, de ez a dolguk...
Amúgy meg, ha olyan ruha tetszik meg neked, ami majd pár év múlva is divat lesz, akkor megveheted akár akkor is.
Azért vagy fiatal, hogy néha hülyeségeket csinálj, egy ilyen dolog miatt szerintem ne fájjon a fejed! Csináld azt amit jónak látsz! :)
Nem látom gáznak, pláne ha fizetős helyre mégy-így ugynis még a próba díját, a munkaidőt s megfizeted-ha ez annyira zavarja a lelkivilágodat, avagy más emberek lelkivilágát.
Viszont mi van, ha megtalálod álmaid ruháját? Sajogni fog a szíved?
Csak te tudhatod, hogy milyen természet vagy.
Én gólyabálra mentem el egy szalonba, egy olyan gyönyörű kék ruhát találtam, hogy sírtam is, hogy nem kölcsönözhetem ki-nem volt annyi pénzem, szerény körülmények közt élő egyetemistaként sajnos nem engedtem meg magamnak, bár ki tudtam volna kínnal spórolni, azóta is bánom, hogy lebeszélt a józan ész, vagy okosabb barátnők.
Te egy hasonló szitut hogy élnél át?
Még annyi, nem kell válaszolni itt, elég, ha magadban: nem vágysz te titkon már esküvőre?
Hidd el, esküvő előtt (is) nagy buli a próba! :)
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek aki normálisan leírta a véleményét! :)
Talán ez kicsit elgondolkodtat, hogy tényleg mi lesz ha megtalálom álmaim ruháját, ismerem magam, tudom, hogy fájna a szívem, de nagyon...
Jajj nem tudom, hogy mi legyen! :-)
Kedves Utolsó!
De, igen, vágyok, de, mint írtam, 4-5 év múlva lehet csak esedékes, egy papírtól nem fogom jobban szeretni a párom, viszont 4-5 év múlva már anyagilag biztosabb talpakon fogunk állni.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!