Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválás és menyasszonyi ruha?
fehérbe se legyél, ha már nem vagy szűz :)
szerintem senkit nem fog érdekelni, az is a te részed :)
Hogy-hogy hàtràny? Ez talàn nem a megfelelő kifejezés. Ki szàmàra lenne "hàtràny"? Attòl még össze fognak adni titeket és gondolom a férjed sem most fogja először làtni.
Az màr màs kérdés,hogy fog mutatni. Ez a baj a tetovàlt emberek egy részével. Nem gondolnak bele,milyen lesz majd egy alkalmi ruhàval,a te esetedben épp a menyasszonyi ruhàval...Tudtad,hogy egyszer férjhez fogsz menni. Semmi bajom a tetovàlt emberekkel,SŐT!!!! De aki ùgymond lélekből tetovàltatott valamikor,abban sosem merülnek fel ilyen kérdések,elbizonytalanodàsok...Ha te a tetovàlàsokat magadnak éreznéd,ilyen kérdések fel.sem merülnének.Làttam màr full kivarrt menyasszonyt,de rajtuk làtszott,hogy ők ezek!!!!!Egyek a tetkòkkal!!!!
Bàtran vegyél fel olyan ruhàt,amit szeretnél,hisz az is te vagy és elvileg a tetkòk is...
Akinek nem tetszik, pukkadjon meg. A te esküvőd, nem az övék.
Nagyon tud irritálni a megjátszott bigottság meg a sutyorgó rosszindulatú pletyka.
Aki szeret, szeressen a tetoválásaiddal együtt!
Hidd el, ha letakarnád az esküvődre, a rossz nyelvek akkor is erről beszélnének, hogy hát bizony alatta ott vannak a tetkók!
Erre akkor kellett volna gondolnod, mikor magadra varrattad. most már mindegy, a tetoválás a tied, igen, látszani fog. Igen, valakik szerint ízléstelen és csúnyán mutat. Nézz meg egy menyasszonyiruha-katalógust, mindig szép, hibátlan bőrű menyasszonyok szerepelnek a fotókon, nem véletlenül. Mert az a legszebb, az egészséges, sima bőr, semmi ótvar firka rajta.
A tetkó nem elegáns, szóval ha olyan klasszikus menyasszonynak képzelted el magad finom sminkkel, szépen fésült oldalkonttyal, hát felejtsd el.
Kérdező!
Én azt nem értem, hogy ha ilyen határozottan ki tudsz itt állni magad mellett, te és a szeretteid tisztában vannak a tetoválásaid jelentésével, akkor mi a kérdés?
Mindig lesznek távolabbi ismerősök, idegenek, akik fanyalognak valamiért. Ha nem a tetoválás, akkor a hajad színe, a sminked, a cipősarok mérete, a csokrod, bármi megfelel nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!