Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetoválás és menyasszonyi ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás és menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
A jobb lapockámon van egy angyalszárny a bal belső felkaromon egy kis motívum, pánt nélküli ruhát szeretnék csak polgári esküvőnk lesz. Nem lenne hátrány ez a két tetoválás?
2015. dec. 17. 09:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

fehérbe se legyél, ha már nem vagy szűz :)

szerintem senkit nem fog érdekelni, az is a te részed :)

2015. dec. 17. 09:29
 2/21 rrrrrreennnnn ***** válasza:
85%

Hogy-hogy hàtràny? Ez talàn nem a megfelelő kifejezés. Ki szàmàra lenne "hàtràny"? Attòl még össze fognak adni titeket és gondolom a férjed sem most fogja először làtni.

Az màr màs kérdés,hogy fog mutatni. Ez a baj a tetovàlt emberek egy részével. Nem gondolnak bele,milyen lesz majd egy alkalmi ruhàval,a te esetedben épp a menyasszonyi ruhàval...Tudtad,hogy egyszer férjhez fogsz menni. Semmi bajom a tetovàlt emberekkel,SŐT!!!! De aki ùgymond lélekből tetovàltatott valamikor,abban sosem merülnek fel ilyen kérdések,elbizonytalanodàsok...Ha te a tetovàlàsokat magadnak éreznéd,ilyen kérdések fel.sem merülnének.Làttam màr full kivarrt menyasszonyt,de rajtuk làtszott,hogy ők ezek!!!!!Egyek a tetkòkkal!!!!

Bàtran vegyél fel olyan ruhàt,amit szeretnél,hisz az is te vagy és elvileg a tetkòk is...

2015. dec. 17. 09:37
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt, minden tetoválásomnak jelentése van, az angyalszárnynak az elment kisbabám a jelentése így mnidig velem van, de már megkaptam azt, hogy hogy fogok kinézni a fehér ruhában ha ottvannak azok az izék rajtam.
2015. dec. 17. 09:48
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Kit érdekel mások mit gondolnak? A te esküvõd úgy mész oda Ahogy Te akarsz. Ha valakinek nem tetszik valami majd kultúráltan mosolyog és kész! Gondolom akiket meghívtatok azok szeretnek titeket és elfogadnak olyannak amilyenek vagytok szóval a rossz nyelvekkel ne törõdj! Sok boldogságot és részvétem a babócáért.
2015. dec. 17. 10:34
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Mivel a tied, és így az elment kisbabád is veled lesz a házasságköténél. ha valaki ezt nem tolerálja, az miért megy el az esküvődre (fogadja el a meghívást)?
2015. dec. 17. 10:38
 6/21 PearlDiver ***** válasza:
89%

Akinek nem tetszik, pukkadjon meg. A te esküvőd, nem az övék.

Nagyon tud irritálni a megjátszott bigottság meg a sutyorgó rosszindulatú pletyka.

Aki szeret, szeressen a tetoválásaiddal együtt!

Hidd el, ha letakarnád az esküvődre, a rossz nyelvek akkor is erről beszélnének, hogy hát bizony alatta ott vannak a tetkók!

2015. dec. 17. 11:21
 7/21 anonim ***** válasza:
18%

Erre akkor kellett volna gondolnod, mikor magadra varrattad. most már mindegy, a tetoválás a tied, igen, látszani fog. Igen, valakik szerint ízléstelen és csúnyán mutat. Nézz meg egy menyasszonyiruha-katalógust, mindig szép, hibátlan bőrű menyasszonyok szerepelnek a fotókon, nem véletlenül. Mert az a legszebb, az egészséges, sima bőr, semmi ótvar firka rajta.

A tetkó nem elegáns, szóval ha olyan klasszikus menyasszonynak képzelted el magad finom sminkkel, szépen fésült oldalkonttyal, hát felejtsd el.

2015. dec. 17. 11:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, az, hogy a kisbabám emlékét magamra varrattam attol még ugyan úgy kifinomult és elegánsan is fel tudok öltözni és úgy is tudok viselkedni.
2015. dec. 17. 11:34
 9/21 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező!

Én azt nem értem, hogy ha ilyen határozottan ki tudsz itt állni magad mellett, te és a szeretteid tisztában vannak a tetoválásaid jelentésével, akkor mi a kérdés?

Mindig lesznek távolabbi ismerősök, idegenek, akik fanyalognak valamiért. Ha nem a tetoválás, akkor a hajad színe, a sminked, a cipősarok mérete, a csokrod, bármi megfelel nekik.

2015. dec. 17. 13:23
 10/21 A kérdező kommentje:
Azért nem, mert nem nekem mondják, hanem a vőlegényemnek a szemembe meg jaj de szép leszel stb stb
2015. dec. 17. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!