Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetoválás és menyasszonyi ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás és menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
A jobb lapockámon van egy angyalszárny a bal belső felkaromon egy kis motívum, pánt nélküli ruhát szeretnék csak polgári esküvőnk lesz. Nem lenne hátrány ez a két tetoválás?
2015. dec. 17. 09:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm úgy oldotta meg ezt a kérdést, hogy az úgymond "megbotránkoztatóbbat" eltakarta a sminkes, gondolom valami spéci alapozóval, a többit pedig (neki is volt angyalszárny is közte) ezüst csillámmal emelte ki.
2015. dec. 17. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de a vőlegényed nem küldi el őket melegebb éghajlatra?
2015. dec. 17. 16:06
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem leszel szép, ri.bancos leszel.
2015. dec. 17. 21:09
 14/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mért leszek r1b@ncos?
2015. dec. 18. 06:17
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
Szép és elegáns nem lesz, egy menyasszonyi ruhához nagyon nem megy a tetoválás. Ez tény, de ha neked fontos volt megcsináltatni őket, akkor vállalni kell. Mondjuk én ilyen eseményen inkább olyan ruhát választanék, ami takarja legalább a felkaron lévőt, de ez a te dolgod.
2015. dec. 18. 07:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Nyári esküvőn hosszú ujjú ruhában? Középen van és belül tehát nem kint. Van aki még sosem látta pedig már nyáron rég megvolt amikor toppokat hordtam
2015. dec. 18. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
15-ös vagyok. Ha nem nagyon látszik, akkor az szerencse. Gondolom a lapockádon lévő viszont igen. Én biztos, hogy takarnám őket (igen, nyáron is), mert akármilyen érzelmi jelentése is van számodra, attól még nem illik össze a menyasszonyi ruhával. De ez én vagyok és én tetoválást sem csináltatnék, de ha téged nem zavar, akkor mit foglalkozol mással? Vállald akkor, ott van, eddig is ott volt, ezután is ott lesz.
2015. dec. 18. 12:40
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

Ha ennyire elbizonytalanít pár kivulálló véleménye,az azt jelenti,hogy nem tudsz azonosulni a tetoválásaiddal.akkor minek csináltattad meg?

Nekem is van és az esküvőmön le se sz.rtam,hogy ki mit szól.

Ami egyébként látszott, teljesen,mert úgy választottam ruhát hogy maradéktalanul látszódjon,mert az is én vagyok!

2015. dec. 18. 13:40
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező,

lassan inkább tűnsz sérült lelkű tinilánynak, mint érett, felnőtt személyiségnek, aki tudja, mit miért csinált az életében és el tudja fogadni a saját döntéseit.

Továbbra sem értem, mi a probléma. Neked nem szólnak be. Ha mégis, akkor egy fél mondattal helyre kéne raknod őket. A pasidnak beszólnak. Neki ugyanezt kéne tennie.

De hogy jön itt képbe a mi véleményünk?

Mire számítasz?

Miben tudunk segíteni?

A te tested, a te életed, a te esküvőd.

Kicsit kezd az lenni az érzésem, hogy egyszerűen ki akartad provokálni, hogy ítélkezzenek fölötted olyanok, akiknek valójában semmi közük az egészhez, ráadásul lényegében az is tök mindegy lenne nekik, ha egy komplett dante-i pkol lenne felvarrva a hátadra.

2015. dec. 18. 17:35
 20/21 anonim ***** válasza:
44%
Ja, és ha meg téged zavar, lehet kapni filmes sminkes boltban tetoválás elfedésére való festéket, fedd le. Ha nem zavar, akkor ne.
2015. dec. 18. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!