Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van ennyi """jókívánság"""?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi """jókívánság"""?

Figyelt kérdés

Amikor szóba kerül a házasság, akár itt, akár a való világban, hírtelen annyi "kedvességet" kapok/kapunk, hogy már az egész gondolatától is hányok.

Pl.: csak a pasit akarod ezzel magadhoz láncolni, úgyis lelép egy év múlva egy fiatalabb bombázóval, csak akkor szereted ha elvesz, úgyis pár év múlva válni fogtok...

Miért kell ezt csinálni? Miért nem lehet az ilyen beszólásokat megtartani. Két felnőt közös döntéséről van szó, akik együtt boldogok, és össze akarnak házasodni. Miért kell beszólni, elvenni az ember életkedvét is?

2010. márc. 19. 12:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
mert az ilyen emberek többésége vagy nagyon irigy, vagy nagyon okos. egyébként megnézném én azt az embert, meg annak az embernek az életét, aki rögtön fikázni kezd mindent.
2010. márc. 19. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
27%
Felesleges volt ezt leírnod, nemsokára úgyis elüt a busz.
2010. márc. 19. 12:46
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Én azért szoktam sok boldogságot kívánni, mert remélem, h néha emberek összeházasodnak és boldogok is lesznek és jó ebbe belegondolni is....tuladjonképp mi is ezzel a gondod?
2010. márc. 19. 12:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1 mert irigyek

2 mert a saját kudarcukat vetítik ki, de attól még, hogy nekik valamiért nem sikerül, nem kéne...

hirtelen ezek jutnak eszembe. fogd be a füled. és ha nyugalmat akartok, akkor kis esküvőt csináltok, mert abba meg mindenki szeret beleszólni, még akár a szalvéta színébe is.

sok boldogságot nektek! én hiszek a házasságban

2010. márc. 19. 12:48
 5/16 anonim ***** válasza:

12:47 mivel mi a gondja?

a kedvesség szó idézőjelben van, ezért ironikusan értendő

2010. márc. 19. 12:49
 6/16 A kérdező kommentje:

Én nem a sok boldogságot, és bő gyermekáldásos, valóban kedves kívánságokra gondolok.

Fura ilyet, vagy hasonlót eddig nem kaptam, de a párom sem, pedig Ő kezdte az egész házasosdit.

2010. márc. 19. 12:54
 7/16 A kérdező kommentje:

Látom ezen a topikon is megjelenztek az okostojások:)

Kérhetek egy "Mert terhes vagyo"-t is:D:D:D:D vagy te nem ez vagy?:D

2010. márc. 19. 12:56
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen emberek el sem tudják képzelni,hogy valódi boldog házasság létezik. Miért? Mert vagy sosem voltak házasok, vagy mert nekik nem sikerült.
2010. márc. 19. 12:56
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Azok szoktak beszólni, akiknek nem sikerült a házasságuk. Végül is mindenki magából indul ki.
2010. márc. 19. 13:06
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Terhes vagy.

Amúgy meg, én nem voltam házas, de amit ebben a világban látok, el se tudom hinni, hogy létezik olyan. Ettől függetlenül nem szoktam ilyeneket írni, csak magamban félek.

És nem én szoktam terhesezni, csak ajándékba küldtem, ha már kérted. :D

2010. márc. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!