Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Terhesen férjhez menni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen férjhez menni. Tényleg gáz ha így gondolom?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nő ment körülöttem mostanában fèrjhez nagy pocakkal, kicsivel, a lènyeg, hogy terhesen. Mi is szeretnènk majd esküvőt a párommal ha lesz rá elèg keret, de már előre szóltam, hogy ha úgy adódik, èn terhesen nem megyek fèrjhez.

Számomra az a nap egyszeri ès megismètelhetetlen, ahol úgy akarok kinèzni ahogy gyerekkènt elkèpzeltem, kicsi derèkkal, nagy szoknyával ès jól èrezve magam. Nem akarom hogy vigyáznom kelljen magamra, mint a himestojásra, szeretnèk inni is valamennyit, ès egy èjszakán át rendesen táncolni a lakodalmamban.

De sokan csak azt látják, hogy terhesen házasodni kell, hogy ne szüljön "lányfejjel" az illető.

Tènyleg èn gondolkodom rosszul? Vagy gáz, hogy ez a vèlemènyem?

2015. aug. 15. 18:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem gáz, mindenkinek magánügy, hogy hogy akar férjhez menni.

Én férjhez mennék várandósan is, mert számomra a házasságtól leszünk egy család és a gyereknek fontos, hogy családba szülessen. Viszont ebben az esetben tuti, hogy csak szűk körű esküvőt csinálnák. Számomra az házasságkötés nem az élet csúcsa, vagy koronája, hanem pont, hogy valami újnak a kezdete. Nem von le az értékéből, ha nem habos-babos ruhában vonulgatok majd 250 ember előtt...

2015. aug. 16. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok. Nálunk még a leánykérés előtt bejelentkezett a baba, félidős voltam, amikor a párom megkért, ő meg akarta tartani az esküvőt, én mondtam, hogy nem sürgős a dolog. De nem azért, hogy szép karcsú legyek az esküvőn, mert szerintem a nők terhesen a legszebbek, hanem hogy ne tűnjön úgy, hogy csak a gyerek miatt esküszünk, amúgy is ráér a dolog, mert csak egy darab papír.

Én meg azt nem tudom megérteni, amikor valaki úgy áll hozzá, hogy ez élete legfontosabb napja. Nekem nem az lesz, az már megvolt, amikor a kisfiam megszületett. Fontos nap, de nem rendelek mindent ez alá, nem kell, hogy tökéletes legyen, nem kell egy garzonlakás árát rákölteni. Csak odamegyünk, aláírunk (templomi sem lesz), szűk körű vacsora, és ennyi. Nem lesz több, mint egy szülinapi buli, a fiunk első szülinapja előtti szombaton.

Mindenkinek megvannak a maga elképzelései az esküvőről, tiszteletben kell tartani mások elképzeléseit, mindenki úgy csinálja, ahogy jólesik.

2015. aug. 16. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:

mindenkinek más a véleménye

az élet kiszámithatatlan,valaki nem úgy tervezte hogy jön a baba,és mégis lett,ettől függetlenül házasodhat ő is.

Nekem van olyan ismerősöm is aki gyerek után lett az esküvője,van aki terhesen,és van akinek nem volt gyereke.

Nem a papír számit ha valaki szereti egymást.

Tervezd úgy ahogy szeretnéd,sok sikert!

2015. aug. 16. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki nagy hassal házasodik, egészségére, mindenki azt csinál, amit akar. Én viszont tragédiának éltem volna meg, soha nem akartam terhesen férjhez menni.
2015. aug. 22. 22:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy lenézem azokat akik terhesen mennek férjez, félreértés ne essék. Mindenki tegyen kedve szerint :)

Egész egyszerűen én ha muszáj lenne sem lennék hajlandó terhesen férjhez menni. Ha már meglenne az időpont, de lemondható lenne még minden, és úgy derülne ki, hogy terhes vagyok, akkor simán le is mondanék inkább mindent. Ha meg tudom, hogy már nem mondható le semmi, akkor úgy intézem, hogy semmiképpen se csússzon be semmi az időpontig.

2015. aug. 25. 21:38
 16/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz az se ha van egy kisgyereked és úgy mész férjhez. Szóval ha teherbe esnél, megvárhatod még meg születik ha neked úgy jobb, de gondolom erre is gondoltál.
2015. aug. 27. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi kitűztűk az esküvő dátumát, ha közben össze jön a baba én nem fogom lemondani és inkább nagy pocakkal, de boldogan összeházasodunk a vőlegényemmel.
2015. szept. 14. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!