2-3 hetes terhesen mennetek uszodaba, a kisfiamat hordom uszni minden szombaton. A nogyogyi azt mondta mehetek es ha gondolom canesten es tampon amig a vizben vagyok. Ti mit csinalnato?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 14:47
1/8 anonim válasza:
Nekem a védönőm mondta, hogy nem nagyon ajánlja a strandot, uszodát, de azt mondta ha mégis megyek akkor utána ne hadjam magamon a vizes alsót és kenjem be magam canesten krémmel!
2/8 anonim válasza:
2-3 hetes terhesen tudod hogy terhes vagy? És már nőgyógyásznál is voltál? Egyébként amit a nőgyógyász mondd arra halgass,ha azt mondta mehetsz, menny!
3/8 A kérdező kommentje:
terveztuk, nem jott meg idoben, megneztem tegnap, pozitiv a teszt, es telefonon konzultaltam csak a nogyogyasszal....
2012. szept. 21. 15:00
4/8 anonim válasza:
Ez akkor már inkább 4 hetes terhesség.
Ez a tampon+canesten szerintem akkora baromság, akkor is, ha doki mondja...
5/8 anonim válasza:
Tampont betenni amikor nincs meg? Nem ép okos dolog, nem tudom miért mondta ezt a doki.
Egyébként azt szokták mondani, hogyha nincs baj, akkor lehet fürdeni, csak gyógyvízvbe ne menj.
6/8 anonim válasza:
nekem is ezt a megoldást javasolták, mármint a tampon canesten együttest, ha uszodába megyek.
7/8 anonim válasza:
Hát ha ki tudod hagyni, vagy más megy helyetted az jobb lenne. Nem érdemes semmivel kockáztatni!
8/8 anonim válasza:
A tampon a leghatásosabb megoldás, hogy a fertőzést könnyebben a méhszájadhoz vidd!!!! Mondom ezt úgy, hogy konyítok valamit az orvosláshoz. Nem akarom elhinni, hogy épeszű nőgyógyász ilyet mond, ha igen akkor elég nagy a baj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!