A gyerekorvost mennyi idos terhesen kerestetek fol? Mikor eloszor meglatogat -gondolom a vedonovel szokott menni- kell neki adni valamit, mondjuk penzt?
Aznap, amikor hazamész a kórházból, köteles az otthonodban meglátogatni, ez a munkaköri kötelessége. Ezért nem adtam neki pénzt. Nem jár. Ha házhoz hívnám, mondjuk beadatni az oltásokat, akkor igen, akkor nem volna pofám nem adni, az plusz szolgáltatásnak számít.
Én még a szülés előtt felvettem vele a kapcsolatot.
35 hetesen voltam nála.
Kíváncsi voltam milyen elveket vall. Mindent vallott, amit kérdeztem, 3 hónapos volt a lányom, amikor lecseréltem.
Nem kell adni neki semmit.
Ha megfogadod, hogy ő menjen hozzátok ne ti a tanácsadóba, akkor azért szoktak fizetni.
Mi kb. 34-35 hetesen voltunk nála, adott kezdő receptcsomagot amit apuka vált ki amíg kórházban vagyunk (lázkúp, csecsemőfürdető, stb.) és azt kérte ha megszületett a baba hívjuk fel mert ha hzajöttünk a kórházból meglátogat (aznap vagy másnap) minket.
Nem a védőnővel együtt jön, mert más-más rendelőhöz tartoznak, de akár hívhatnánk őket egyszerre is, mondjuk én nem látom értelmét hogy egyszerre jöjjenek.
Pénzt nem tudom még adunk-e neki, szerintem nem mert férjem gyerekorvosa is ő volt és így már effektíve családi ismerős (elég jó kapcsolatban vannak) szóval szerintem el sem fogadná tőlünk.
38 hetes kismama
36-37 hetesen voltam nála. Felhívtam, kaptam egy időpontot, adott recepteket és jótanácsokat a kh-i időszakra szoptatással kapcsolatban.
Hazamenetel napján felhívtam, pár napon belül kijött, de nem a védőnővel, a védőnő már másnap eljött.
Terhesség utolsó hónapjában praktikus felkeresni.
Nem a védőnővel együtt jön, hanem külön.
Pénzt nem kell neki adni, az első látogatás a kötelessége, a hazatérés napján, legkésőbb másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!