Most fejeztem be a sulit és lehetséges terhes vagyok munkám nincs igy terhesen nem vesznek fel sehova gondolom, akkor milyen összegre számíthatok a pici születésekor?
Detto ugyanebbe a helyzetbe vagyok!!! Most fejeztem be a sulit, már azóta 10 hetes vagyok. Munka sehol. Voltam állásinterjún,még épp belefértem volna,h ne látszódjon Most már viszont telik az idő.. Augusztusban lesz az esküvőnk.
Sajnos Te sem tudsz mit tenni. Max. ha felvesznek dolgozni,azt a pénzt félre teszed,de mihelyst megtudják,h terhes vagy, el fognak küldeni. De legalább addig sem otthon ültél. Én is ezt szeretném vagyis szerettem volna.. :/
Miért a gyerek apja mit akar?
Neki is a feladata gondoskodnia gyerekről nem csak neked.
Ez nem csak a te felelőséged hanem párodé is.Ő meg jól keres azt írtad.
Én annó munkanélküli voltam.A lábtörésem után nem vettek vissza a melóhelyemre.Utána megszünt.Munkanélküli voltam, utána jobb hilyán szoc segély. Ez egy bő évig volt.Utána terhes lettem.És míg a baba nem jött maradt a szoc segély.Sajnos nekem is hiába volt 3 évem sok idő volt előtte így nekem is 30+13 ezer.Párom dolgozik.Így nem szenvedünk hiányt.Mindenünk megvan.Majd ha betölti a pici az egy évet keresek 4órás állást annyit lehet gyes melett. Hisz nekünk is jobb lesz. De máig se bánom.Próbáld meg a elót azért még van időd szülésik.Vesztei nem veszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!