Lehetséges, hogy terhes vagyok?
- 2 napja késik a menstruációm
- viszont március közepe óta nem voltam senkivel
- azóta kétszer normálisnak tekinthető menstruációm volt
- az aktus óta lévő második menstruáció 3. napján szinte semmi nem volt, negyediken ismét kevés, ezért csináltam egy tesztet, ami negatív lett.
- terhestüneteim nincsenek, kicsit fáj a mellem, de csak 2-3 napja
Ezek után mi lehet a gond? A terhesség kizárható ugye?
jaaaaj ne félj! meg kell nyugodnod, tuti nem vagy terhes. Még ha azt is mondjuk, hogy a teszt az elején megbízhatatlan, meg hogy van aki vérzik kicsit terhesen, ezek így együtt amiket leírtál, tuti nem terhesség. azért fáj a melled mert meg fog jönni valószínűleg. nem jött még meg ugye? Amúgy is pár nap késés sztem normális.
De mondjuk elképzelhető egy ciszta, ami a sok idegességtől és a terhességtől parázástól nyugodtan kialakulhat (tapasztalat..) ! szóval ha mittom 1 hétnél többet késik, szerintem menj el egy orvoshoz, lehetőleg magándokihoz ha meg tudod fizetni , szerintem megéri, de biztosan sztkban is van aki figyelmes. És akko rmegnézi mi van a terhességet meg ki fogja zárni , de ha esetleg pl ciszta akkor tud adni gyógyszert vagy akármi ! nyugiiiii :) és írd meg ha van vmifejlemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!