Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
5-én volt peteérésem, 6-án este és 7-én reggel voltunk együtt megszakítással.2013. jún. 8. 11:17
1/5 anonim válasza:
Megszakítás nélkül szerintem esélyes, hogy terhes vagy.
Miért sajnáljátok a védekezésre a pénzt, ha gyereket nem akartok...
2/5 anonim válasza:
semennyi...ma 8-a van, ha véletlen megtermékenyült volna egy petesejted akkor sem lennél ma még terhes...terhességről a beágyazódástól kezdve beszélünk...
3/5 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszoljatok. Volt nálunk óvszer, de a barátomat elkapta a hév és csak pár lökés után vett gumit. Hormonális dolgokat nem szedhetek.
Tudom, h mikor beszélnek terhességről, tudom hogy 14 nap a beágyazódás, de az esélyét kérdeztem annak, h teherbe eshettem-e így.
2013. jún. 8. 11:30
4/5 anonim válasza:
Elég nagy esély van rá! Kétszer is elkapta a hév? na de attól te még szólhattál volna,hogy előbb húzzon óvszert,nem csak ó a hibás,te is ugynúgy benne voltál!
5/5 anonim válasza:
Elég kicsi az esélye, persze nem nulla. Védekezés nélkül lenne 20-30%. Ha nem akartok gyereket védekezzetek normálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!