Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tejfehér folyás, idegesség,...

Tejfehér folyás, idegesség, kihagyott tabletta az első hétből? Terhes lennék?

Figyelt kérdés
2hete kihagytam egy tablettát az első hétből,ráadásul utána nem védekeztünk kiegészítésképpen óvszerrel,bár csak 2x bújtunk össze a 2 héten...Régebben mindig sárgás-fehér folyásom volt,most kb 1-1.5 hete rikítóan fehér az régihez viszonyítva.Én nem tudtam hogy esemény utáni tablettát kell -e ilyenkor bevenni,a tájékoztató sem ír ilyesmit,pedig sok helyen olvasom hogy szoktak íratni ilyen helyzetben,bár arról már úgy is lekéstem..Szerintetek? 23l

2013. jún. 7. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt irja h előfordulhat de nem tartom valószínűnek .mikor gyógyszert szedtem volt h 4 is kimaradt (persze elszórtan) és nem lettem terhes. Mikor abbahagytam a gyógyszert mindhárom gyermekem az első hónapban fogant.szóval elég termékeny vagyok. Azt vettem ki a szavaibólh még nem is késik a vérzés akkor minek aggódsz. A folyas bármiről lehet,az nem mérvadó.
2013. jún. 7. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:
A folyás végett csak azért aggódok,mivel nekem nem szokott ilyen állagú és ilyen fehér folyásom lenni.Na meg az is aggasztó hogy a tájékoztató szerint számolnom kell a terhességgel,+ az a tény hogy nem sikerült 12 órán belül pótolnom a tablettát.Valamint a nem megfelelő védekezés.....igazából tisztában vagyunk és voltunk mindennel,a világ sem omlana össze ha mégis terhes lennék,csak azóta akarva akaratlanul is figyelem magamat.A hasam alja szokott szurkálni,és pl kávé nem menne le a torkomon stb stb.Ezt be lehet beszélni,de a folyásomat nem tudom befolyásolni.Igazából nem akarok vészmadarat játszani a páromnak.Már volt 2x hogy felhoztam mi lenne ha, mert nem úgy jött meg mint kéne,de végül mégis megjött:/ Ezek szerint egyáltalán nem érdemes aggódnom?Megnyugodhatok?
2013. jún. 7. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
En a helyzetben nem aggodnek, persze amint írtam bármi lehet de nem tartom valószínűnek. Szóval nyugi! Azért írd majd meg mi lett :)
2013. jún. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!