Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy magyarázzam el apámnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam el apámnak, hogy nekem így jó?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy megint férjhez mentem,és az apám szerint megint rosszul döntöttem.Nagyon szeretem az apámat,ő is engem,és tudom,hogy csak azt akarja,hogy boldog legyek,de hogy magyarázzam el neki,hogy az én döntésem,és előre soha nem tudom,hogy jól döntöttem-e..?
2010. márc. 4. 00:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát nem könnyű sorsot írt Neked az élet. Hasonló korú vagyok, mint apukád. Én írtam a lányomról az előzőekben. Tudod, nekünk is ez jár állandóan a fejünkben, hogy biztonságban tudnánk. Lehet még húsz évünk hátra, lehet egy év sem.Bár látod-fiatalon sincs bebiztosítva az ember. Mi is mindig jók voltunk a vőmhöz. Mikor azt kérdezte, hogy hálálhatnám meg ezt, azt mondtam: légy jó a lányomhoz, meg az unokámhoz. De most nem látom én sem azt a biztos jövőt számára, és ez fáj. Én boldog lehettem, hogy a szüleim 85 éves korukig állhattak mellettem, és átsegítettek sok problémán. Biztos van alapja, ami miatt apukád bizonytalan. Gondold át Te is alaposan, mielőtt döntesz, bár nem vagy már az a tapasztalatlan, fiatal lányka, biztos nem sodródsz, hanem felelősséggel döntesz.
2010. márc. 4. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs! Mégegyszer elolvastam, és látom, hogy a döntésed már megszületett. Hát innentől a felelősség a Tiéd, s ha vannak problémák, apukádnak próbáld a szépet és nyugalmat mutatni.Egy házasságban sok múlik mindkét fél akaratán, mennyire hajlandóak változni, és alkalmazkodni. De ne terheld a kisöreget/én is az vagyok:)/, mert a gond, az önemésztés ebben a korban már veszélyes!
2010. márc. 4. 12:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen....már férjhez mentem,és igyekszem nem terhelni vele az apámat..Egyszer amikor beszélgettünk,megkérdeztem tőle,hogy miből gondolja,hogy megint rosszul választottam.

Azt mondta,hogy lát valamit a Vőben ami neki valamiért nem tetszik,de még magának sem tudja megmondani,hogy mit..Valahogy érzi,hogy nem stimmel valami..A harmadik házasságomnál is hasonlót mondott,és a végén igaza lett..

Igaz már nem vagyok az a szerelmes csitri,de én egyenlőre csak a jót látom a férjemben...

2010. márc. 4. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó. Remélem megtalálod a boldogságot, még ebben az életben!
2010. márc. 5. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok) Az előző könnyfakasztó történetedre írtam, hogy szörnyű.
2010. márc. 5. 20:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem hogy az 5-dik házasságom egyben az utolsó is...Mindenesetre,én most jelen pillanatban szeretek feleség lenni:)
2010. márc. 6. 00:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot!
2010. márc. 8. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!