Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogos a megbántottságom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a megbántottságom?

Figyelt kérdés

Hárman leszünk koszorúslányok, hónapokig vadásztunk egyforma ruhát, ami mindenkinek jól áll ( az egyik molett, a másik nagyon sovány, én a kettő közötti alkat vagyok) Az egyik lány folyton belekötött mindegyik választásba, sokszor nem volt jó neki semmi, elég erőszakos típus, ezért sokszor inkább ráhagytuk. Végül feladtuk az egészet azt mondta a menyasszony, hogy akkor mindenki vegyen magának ruhát, annyit kér, h térdig érjen kb, ne legyen túl sötét kék és akkor ezek után legyen teljesen különböző ruhánk, mert az hülyén néz ki, h kettő egyforma, egy meg nem.

A két másik lány hamar talált ruhát, én sokáig vadásztam mire találtam egy nagyon egyedi és gyönyörű ruhát, amit fel is raktam a közös beszélgetésbe, hogy lássák a többiek is. Erre ez a bizonyos lány tegnap írt, hogy másik ruhát vett, ami ugyanaz, mint az enyém, ugyanannak a márkának ugyanaz a ruhája, annyi különbséggel, hogy nekem féloldalas, de az utolsó flitterig ugyanaz, a szabás stb. Ja, és olyan sötétkékben vette meg hogy az már feketének tűnik...

Nem akarom ezt túlreagálni meg p-csáskod, de ez nagyon szarul esett tőle, meg nem értem, ha konkrét kérések voltak, miért kell csakazértis az ellenkezőjét csinálni. A menyasszony annyit mondott, hogy nem akar ebbe több energiát belefektetni, meg végülis próbál majd többféle kéket belerakatni a csokorba, h a szín ne tűnjön fe ennyire stb.

Legszívesebben szólnék a lánynak, hogy ez így nekem elég bántó, meg hogy ezt miért kellett, de attól tartok, nincs jogom hozzá, meg nem akarok én lenni a gonosz.

Ti mit tennétek?

2015. jún. 18. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Figyu, szerintem hagyd rá... a túl sötéttel úgyis ő fog égni... a te ruhád világosabb és féloldalas. Más színben/árnyalatban a fazonok is máshogy hatnak. Ha meg már a menyasszony is letojja, ahogy előttem is írták, nem kell neked sem idegeskedni rajta. :)
2015. jún. 19. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de sosem értettem, hogy mit lehet ennyit problémázni a koszorúslányruhán... Marhára lényegtelen.
2015. jún. 19. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi a bántó ezen? Azt írod, hogy nem is ugyanolyan a ruha. Akkor meg? Azt, meg hogy milyen színű, meccselje le a menyasszonnyal, ha az kikötötte, hogy ne legyen sötétkék. Ne haragudj, de én úgy látom, hogy nincs elég problémád, hát kreáltál magadnak egyet.
2015. jún. 19. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:

1. A menyasszony egy idióta, aki nem tud a sarkára állni!

2. Nem értem min lepődsz meg, hiszen az elmondásaid alapján pontosan tudtátok, hogy ez a csaj mekkora sunyi nyomorék...nem értem miért mutattad meg nekik a ruhát, én maximum a menyasszonynak mutattam volna meg vagy a másik lánynak, ha vele jóban vagyok...

3. Sosem fogom megérteni, hogy miért kérnek fel koszorús lánynak egy ilyen embert... hogy lehet egyáltalán bárki jóban egy ilyen féreggel?

2015. jún. 19. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Megertem a problemadat, de a menyasszony szemszogebol a kovetkezo a velemenyem (szinten 3 koszorulanyos menyasszonykent): jobb lenne, ha nem cirkuszolnal, bar teljesen jogosan tenned, de ez a dolog ugyse maradna kettotok kozott, ugyis megtudna a menyasszony is, hogy a kl-ok a ruhan cirkuszolnak egymassal. Masra sincs ilyenkor szuksege egy menyasszonynak, mint meg pluszban arra az idegre is, hogy ott alljon es kenytelen legyen valahogy igazsagot tenni koztetek. Ha meg nem megy, akkor azon idegeskedjen, hogy ti majd milyen erzessel, milyen ellenseges pillantasokkal fogjatok ott meregetni egymast az o nagy napjan! Az egy nagy marhasag, hogy ilyenkor a baratnok mindent felretesznek es egy kva nap erejeig kepesek azt tenni, ugy oltozni, ugy kinezni, ahogy azt a baratnojuk keri. Egyszeruen nagyon keves lany van, akibol hianyzik az onzoseg. En (a hulye agyammal) hittem, hogy a harom egyforma alkatu es alapvetoen egyforma stilusu baratnoimet megkerhetem arra, hogy egyforma ruhaban, egyforma szinu cipoben legyenek. De meg azt is felajanlottam, hogy nekik is veszek olyan ekszert, mint ami rajtam lesz (nehogy mar en legyek aznap az egyetlen agyonkoronazott atyauristen, legalabb az egyforma ekszerrel ereztetni tudjam a lanyokkal, hogy aznap nekem ok ugyan olyan kiralynok lesznek, mint en), de nem, semmi nem volt jo.... Ha egy focicsapat osszeveszik rajta, hogy milyen legyen a mez, azt meg megertem, de 3 lany, 3 honap alatt, 3000000 ruha fotoja kozul nem volt kepes egyet se talalni, amire akar csak ketten is azt mondtak volna, hogy jo, a harmadik meg azt, hogy legalabb a szertartasra es a fotozasra felveszi, utana atoltozik. Ilyenek a lanyok nagytobbsege: onzo, hisztis, valogatos. En mar nem egyszer helyeztem magam es az elkepzeleseimet hatterbe baratnok miatt. Sajnos ugy latszik, meg nem sikerult olyan baratnot talalnom, aki ezt kepes lenne viszonozni. De legalabb az en baratnoim nem civakodnak...

Egy dolgot mondok es ezt jegyezd meg, vedd figyelembe: ez nem a te napod. A menyasszonynak van epp eleg gondja/baja/almatlan ejszakaja/elinteznivaloja, nem kell meg egy ilyen vitat is a nyakaba akasztani! Maradj csendben, vedd fel azt a hulye ruhat, amit vettel es csendben, mosolygosan, tamogatoan allj a menyasszony mellet, ne pedig hisztigepet jatsszal. Orulj, hogy megtisztelt teged a menyasszony ezzel a felkeressel! Es orulj, hogy vegul nem olyat kellett felvenned, ami neked nem tetszik!!

2015. jún. 19. 22:05
 16/16 24éveslány ***** válasza:
100%
Szia, én menyasszonyként írok neked most.Ha nálam ilyen helyzet merülne fel, annak örülnék a legjobban ha egy igazi barátnőm levenné a terhet a vállamról és jól kiosztanà a renitens koszorúslányt. Annyi nehéz helyzet adódik egyébként is egy esküvő szervezésekor hogy ez lenne a legjobb megoldás szerintem. Szóval ne folytsd magadba és mondd meg neki amit gondolsz!
2015. jún. 25. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!