Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy nem akarjuk, hogy elkísérjen minket?
A karikagyűrűket és a pàrom öltönyét szeretnénk lassan megvenni. Édesanyàm el akar minket kísérni,de mi meg nem szeretnénk ha eljönne,nem vagyunk màr gyerekek és mi is meg tudjuk oldani.
Úgyhogy ezt szépen megbeszélem vele.
Persze.. Jogos...
Azbis normális lenne,ha nem zavarna, de az is hogy igen..
Felnőtt emberek vagytok, el tudjátok dönteni, hgy keten szeretnetek, vagy massal is megosztani ezeket a dolgokat.
Tehát azzal sem lenne baj, ha anyukád menne, de nyugodtan mondd meg, hgy nem akarjátok, e a kettőtök élmenye ( imádtam azt a napot, amikor mi megvettük a gyűrűket.. Nagyon vidám és mégis bensőséges dolog/ élmény volt..)
Minek mondjátok egyáltalán?
Mi minden ilyet elkerülendő,csak utólag mondtuk el,hogy megvettük a gyűrűket,a ruhát,lefoglaltuk x éttermet,zenészt,stb.
Így esély sincs arra hogy beleszóljanak,hisz már kész,megvan,kifizetve.
Igazàból semmi indokot nem mond. Csak el szeretne jönni velünk. De fel sem merül benne,hogy ehhez semmi köze.:)
Sajnos szeret mindenbe beleszólni.
Ő sem ért a gyűrűkhöz, szóval felesleges eljönnie, mert még tanàcsot sem tudna adni, csak jönne azzal neki mi tetszik.
Anyukám is volt mikor párszor bele akart szólni vagy jobban tudta vagy jönni akart. Elég volt csak párszor megsértődnie hogy beszóltam neki, hogy most ketten megyünk, ez ránk tartozik, stb.. és pár alkalom "nevelés" után tudta "hol a helye". Utána nem volt gond.
Szóval mond meg amit gondolsz, párszor besérül aztán majd belátja. Ennyi. A karikagyűrű vétel szerintem elég személye és csak kettőtökre tartozik, egy nagyon jó pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!