Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérésem, hogy olyan legyen a tanu, aki támogatja a házasságunkat?
Párom családjában az a szokás,hogy a testvér a tanu. Párom volt a nővére tanuja anno.
Viszont a nővére utál engem,ott tesz keresztbe ahol csak tud,ellenzi a házasságunk.
Én nem akarom,hogy ő legyen párom tanuja,párom vacilál, a nővére meg röhög a markába előre.
Nálunk nincs megkötés,van akinek családból van a tanu,van akinek barát.
Én azt szeretném,ha olyam két ember lenne a tanunk,akik támogatják a házasságunk,akikkel jóban vagyunk,ilyen például a barátaink,egy pár.
Miért merül fel vitatémának?
Ha náluk ez a szokás, akkor az, viszont te azért akarsz neki más tanút, hogy nehogy a nővérkének legyen igaza.
Ha már most meg akarod mondani, hogy mi legyen, akkor mi lesz később?! ennek az oldalnak marha nagy előnye, hogy csak az egyik felet olvassuk, míg a másikat max.kitaláljuk, hogy mit miért tesz. Ezért biztosat se tudunk mondani, a véleményünkön kívül.
Írtam,barátaink,konkrétan egy pár,akik tökéletesek lennének. A pár női tagja biztosan az én tanum lesz.
Már ha lesz esküvő,mert ha párom ragaszkodik a nővéréhez,akkor nem házasodunk,élünk mint eddig.
Igazából két tanus esküvőn gondolkozom mióta összeírtam nagyjából a meghivandó személyeket.
Egyébként nem két pillanat,ahány esküvőn voltam,a tanuk ott ülnek a pár mellett végig,az az alatt készült összes képen rajta vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!