Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérésem, hogy olyan legyen a tanu, aki támogatja a házasságunkat?
Párom családjában az a szokás,hogy a testvér a tanu. Párom volt a nővére tanuja anno.
Viszont a nővére utál engem,ott tesz keresztbe ahol csak tud,ellenzi a házasságunk.
Én nem akarom,hogy ő legyen párom tanuja,párom vacilál, a nővére meg röhög a markába előre.
Nálunk nincs megkötés,van akinek családból van a tanu,van akinek barát.
Én azt szeretném,ha olyam két ember lenne a tanunk,akik támogatják a házasságunk,akikkel jóban vagyunk,ilyen például a barátaink,egy pár.
rengetegszer beszelt vele,hol szepen,hol ugy,hogy a szomszed is atment,minden oke-e,de nem fejezi be
Anyosjelolt is csititotta egy darabig,nem volt latszatja,megszallott,ennek a teveszmenek a rabja. Pedig kinosan ugyelunk ra,hogy a ferjevel nehogy egy legterben maradjunk kettesben,szegeny mar hozzam sem mer szolni. Nem fogok csodalkozni,ha elvalik tole,hosszutavon senki nem birja a gyanusitgatast.
Koltozni nem fogunk,anyosjelolt es a szuleim is betegesek,mi segitunk nekik sokmindenben.(kulon elunk,de heti 2-3 alkalommal megyunk)
Két tanuval házasodunk,picivel több mint egy hónap múlva :)
és a két tanu a két jóbarátunk.
Tegnap párom ment bevásárolni az anyjának,aki olyan listákat adott neki,hogy én is csak néztem. Kb 150 főnyi meghívandó személy (és ebben nincs benne az én rokonságom), annyi kaja összeirva ami hadseregnek elég, egy zenekar telefonszámmal,igazi mulatós zenészek,mert az kell (igen, a hátam közepére kb)
így párom hazajött,és félve megkérdezte,mi a véleményem a két tanus esküvőkről.Én a nyakába ugrottam,amikor rájött,hogy azt szeretne,már voltunk is ma a hivatalban időpontért,a barátaink is tudnak róla,kellettek az adataik,de titokban tartják.
Az esküvőre eltett pénzből most nászutat nézegetek,így belefér egy komolyabb nászút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!