Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérésem, hogy olyan legyen a tanu, aki támogatja a házasságunkat?
Párom családjában az a szokás,hogy a testvér a tanu. Párom volt a nővére tanuja anno.
Viszont a nővére utál engem,ott tesz keresztbe ahol csak tud,ellenzi a házasságunk.
Én nem akarom,hogy ő legyen párom tanuja,párom vacilál, a nővére meg röhög a markába előre.
Nálunk nincs megkötés,van akinek családból van a tanu,van akinek barát.
Én azt szeretném,ha olyam két ember lenne a tanunk,akik támogatják a házasságunk,akikkel jóban vagyunk,ilyen például a barátaink,egy pár.
Az előző hozzászólásodig azt mondtam volna, hogy jogos, de ha te azért nem tartasz esküvőt,mert a párod nem úgy dönt ahogy te akarod, ne is házasodjatok össze, mert nem szereted eléggé, hogy bármilyen körülmények között összekösd vele az életed.
Ha összeházasodtok és valami nem a te kényed kedved szerint lesz akkor meg majd válással fenyegeted?
Ilyenek miatt írják le a nőket....
Sajnálom, hogy neked a tanú személye fontosabb, mint maga a házasság.
Ha a párod nővére annyira ellene van a házasságnak, akkor gondolom a párod sem fogja őt választani. Ha pedig őt választja, akkor tartsd tiszteletben a választását.
"Már ha lesz esküvő,mert ha párom ragaszkodik a nővéréhez,akkor nem házasodunk,élünk mint eddig."
Megértem, hogy haragszol a nőre, de azért azt ne felejtsd el, hogy ő mindig a párod testvére lesz, akár tetszik, akár nem.
"Már ha lesz esküvő,mert ha párom ragaszkodik a nővéréhez,akkor nem házasodunk,élünk mint eddig."
Rettentő érett a gondolkodásmódod, hűen tükrözi, hogy pár éven belül egy igazi sárkány leszel, ugyanis ha lefújod egy ilyen miatt, a kapcsolatotok máris elindult a leejtőn...
Nem azért vaciclál,mert imádja a nővérét,ha ezen múlna,meghívva sem lenne.
Csak a szülők,nagyszülők miatt,akik ragaszkodnak a hagyományokhoz.
Ezért szimpatikus a két tanus esküvő gondolata,akkor ott csak két olyan ember van velünk,akikkel jóban vagyunk,és biztos nem rokon,mert akkor azon menne a vita,hogy ez meg lett hivva,az nem,igy pedig senki a rokonságból.
Én egyetértek veled, kérdező, ha a testvérem nem szeretné a páromat, illetve ellenezné a házasságkötésünket, nem kérném fel tanúnak, családi szokások ide vagy oda. Az a nap a szerelmesekről kellene, hogy szóljon, hogy néne már ki, hogy a kapcsolatotokat fúró nővér álságosan mosolyog minden képen?
Mindenképp rendezni kell ezt valahogy, esetleg megpróbálhatnál te is kibékülni a leendő sógornőddel, de legalábbis átbeszélni, mi is a baja pontosan veled. Feszülten semmiképp sem állnék oltár elé.
Az a baja a nővérének,hogy a férje sokáig szerelmes volt belém,de nekem nem kellett,sosem volt köztünk semmi. És féltékeny annak ellenére,hogy ez egy ősrégi történek,akkoriban még se a páromat,se a nővérét nem ismertem.
ezzel nem tudok mit kezdeni,próbáltam vele beszélni,de nem bízik a saját férjében,így jobb ötletnek látta engem eltávolítani a közeléből.Ezért fúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!