Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogos a megbántottságom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a megbántottságom?

Figyelt kérdés

Hárman leszünk koszorúslányok, hónapokig vadásztunk egyforma ruhát, ami mindenkinek jól áll ( az egyik molett, a másik nagyon sovány, én a kettő közötti alkat vagyok) Az egyik lány folyton belekötött mindegyik választásba, sokszor nem volt jó neki semmi, elég erőszakos típus, ezért sokszor inkább ráhagytuk. Végül feladtuk az egészet azt mondta a menyasszony, hogy akkor mindenki vegyen magának ruhát, annyit kér, h térdig érjen kb, ne legyen túl sötét kék és akkor ezek után legyen teljesen különböző ruhánk, mert az hülyén néz ki, h kettő egyforma, egy meg nem.

A két másik lány hamar talált ruhát, én sokáig vadásztam mire találtam egy nagyon egyedi és gyönyörű ruhát, amit fel is raktam a közös beszélgetésbe, hogy lássák a többiek is. Erre ez a bizonyos lány tegnap írt, hogy másik ruhát vett, ami ugyanaz, mint az enyém, ugyanannak a márkának ugyanaz a ruhája, annyi különbséggel, hogy nekem féloldalas, de az utolsó flitterig ugyanaz, a szabás stb. Ja, és olyan sötétkékben vette meg hogy az már feketének tűnik...

Nem akarom ezt túlreagálni meg p-csáskod, de ez nagyon szarul esett tőle, meg nem értem, ha konkrét kérések voltak, miért kell csakazértis az ellenkezőjét csinálni. A menyasszony annyit mondott, hogy nem akar ebbe több energiát belefektetni, meg végülis próbál majd többféle kéket belerakatni a csokorba, h a szín ne tűnjön fe ennyire stb.

Legszívesebben szólnék a lánynak, hogy ez így nekem elég bántó, meg hogy ezt miért kellett, de attól tartok, nincs jogom hozzá, meg nem akarok én lenni a gonosz.

Ti mit tennétek?

2015. jún. 18. 18:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Áh, hagyd! Ha eddig nem fogta fel, ezután sem fogja.
2015. jún. 18. 18:51
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Sosem értettem, hogy ilyenkor a koszorúslányok miért viselkednek úgy, mintha a saját esküvőjükre készülnének. Nem nektek kell a legszebbnek lenni, miért olyan fontos, hogy egyedi, gyönyörű ruhád legyen? Mindenki le akarja manapság körözni a menyasszonyt? Inkább arra kellett volna törekedni, hogy ha nem is tök egyforma, de legalább nagyjából egymásra hasonlító ruhákat válasszatok, fazonra, színre. És ilyenkor inkább illik egy szerényebbet választani, de látszik, hogy az "egyedi" ruhácskáddal nagyon ki akarsz tűnni a többi közül.
2015. jún. 18. 18:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem szárnyalom túl a menyasszonyt, nem is ez a cél, meg az ő ruháját nehéz...egy sima térdig érő, görögös ruha, sok gyönggyel stb. Csak érthetetlen a számomra, hogy, ha valamire meg lett kérve mindenki, akkor utána miért kell az ellenkezőjét tenni. Az meg szerintem természetes, hogy egy nő szép akar lenni, akár koszorúslányként is.
2015. jún. 18. 18:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Olyan fazont találni, ami jó egy túlsúlyos, piszkafa és átlagos alkatú lányra is, kb. esélytelen. Illetve, ami mindenkinek tetszik.
2015. jún. 18. 19:00
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell mindenkinek tetszeni, nem ti lesztek ott a lényeg (remélem ez még mindig világos). Kicsit túlbonyolítjátok az egészet úgy érzem.
2015. jún. 18. 19:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mi leszünk ott a lényeg, de attól még annak sincs értelme, hogy olyan ruhában legyen bárki is, amiben feszeng és nem érzi jól magát, akár ő a menyasszony, akár nem. Senki nem akarja az ő fényét elvenni, a kérdésem nem is erre irányult, hanem a másik lány furcsa viselkedésére, hogy képes volt egy új ruhát venni a régi helyett, ami ugyanolyan, holott direkt kérve lett, hogy ne így legyen, erre most van két egyforma, és egy harmadik tök másmilyen.
2015. jún. 18. 19:08
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
És arra nem emlékeztettétek a lányt, hogy a menyasszony külön kérte, hogy ne legyen sötét színű ruha? Alapból nem is értem, minek vett még egy ruhát, ha már egyszer vett egyet. Szépen vigye vissza a sötétet, és vegye fel amit elsőnek vett. És ne hisztizzen, mert nem az ő esküvője lesz (bár ilyen hozzáállással neki nem is lesz, nincs az a pasi aki ezt el tudná viselni).
2015. jún. 18. 19:10
 8/16 A kérdező kommentje:
De ez meg milyen már, hogy visszavitetjük vele a ruhát, amikor már kifizette? Olyan szemét dolog lenne. A színnek meg nem örült a menyasszony, el lett monda párszor már, de azt mondta, nem akar ezen már idegeskedni, most már mindegy.
2015. jún. 18. 19:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség, ő volt a hülye, meg lett mondva, hogy milyen NE legyen, azon kívül bármi jó, erre sikerül pont egy olyat összeszednie amire azt mondta, hogy nem jó. Saját magának okozta a hülyeséget, de ha már a menyasszony is leszarja akkor mindegy.. teljesen megértem, az ilyenekkel nem lehet szót érteni, az egyik fülén be másikon ki, csak az számít neki amit ő gondol.
2015. jún. 18. 19:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, de nem a te "hatásköröd" balhézni miatta.

A menyasszony megtehetné, de ahogy írod, nem akarja.

2015. jún. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!