Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő másnapján indulás nászútra?
Köszönöm :) Igen, mi is tengerpartot választottunk, szóval majd első nap inkább tentikézünk a napon a fehér homokban :)
Végül is csak arra kell nagyon figyelni, hogy ne fogadjuk el mindenki kezéből a feles poharat a lagziban, vagy sunyiban pálinka helyett vizet töltessünk a poharunkba és akkor van rá esély, hogy túléljük az utat. Vicces, hogy eddig a repüléstől féltem, most viszont jobban aggaszt a hányás :D
Én nem igazán szoktam inni, párom is csak akkor, ha ünnepelnivaló van. Viszont őt féltem leginkább, mert ő egyáltalán nem érzi a határt. Ha a kezébe adják, legurítja, ha még fel tudja emelni a karját... Báááár, bízom benne, hogy az anyja előtt majd meghúzza határt és persze a 95 éves mamájának se akar infarktust okozni :)))
Mallorcára megyünk és "sajnos" csak 2,5 óra a repülés. Az sokat nem igen fog érni, de hát ha mások is kibírják, akkor mi is ki fogjuk :)
Az étteremben azt mondták, hogy fizetni ráérünk 1-2 hét múlva. Előre befizetjük a 80%-át, a többit meg majd kitaláljuk, hogy várunk vele, vagy majd anyós beviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!