Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő másnapján indulás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő másnapján indulás nászútra?

Figyelt kérdés
Szombati napon lesz az esküvő és nagyon jó áron tudtunk repjegyet venni vasárnapi indulással. Elsőnek poénos volt, hogy lagziból szinte egyenesen a reptérre megyünk, de most picit elbizonytalanodtam, hogy ez így tényleg okés-e... Mik a tapasztalatok, mennyire pörögtetek az esküvő másnapján a friss élmény miatt, be tudtátok volna vállalni, hogy hajnal 4ig buliztok, aztán 8-ra már a reptéren vagytok szinte fátyollal a fejeteken? :) Ti mennyivel később mentetek nászútra?
2015. ápr. 29. 10:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Igen, mi is tengerpartot választottunk, szóval majd első nap inkább tentikézünk a napon a fehér homokban :)

Végül is csak arra kell nagyon figyelni, hogy ne fogadjuk el mindenki kezéből a feles poharat a lagziban, vagy sunyiban pálinka helyett vizet töltessünk a poharunkba és akkor van rá esély, hogy túléljük az utat. Vicces, hogy eddig a repüléstől féltem, most viszont jobban aggaszt a hányás :D

2015. ápr. 29. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi a szombati lagzi után kedden reggel indultunk, csak így tudtuk megoldani a fizetnivalók miatt. Egyébként mi is vasárnap szerettünk volna, úgy, hogy délelőtt egy kis pihi, délután start, dehát ez van. Ha nektek megoldható a másnapi indulás, simán bevállalható így reggel is. Nem írtad merre mentek, ha hosszú repülőút lesz, a gépen nagyon jót lehet aludni (remélhetőleg nem vagytok horkolós típusok), aztán a parton is. Csak a csomagra kell ügyelni, hogy minden meglegyen, a listaírás pl nagyon hasznos tud lenni. A lagzis ivásról annyit, hogy ésszel, amúgy se mutat valami szépen egy túlivott ifjú pár. Mi is iszogattunk közben, jókedv alapozó gyanánt, de nem ártott meg, "kimulattuk" magunkból. :D Sok boldogságot nektek!
2015. ápr. 29. 13:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Én nem igazán szoktam inni, párom is csak akkor, ha ünnepelnivaló van. Viszont őt féltem leginkább, mert ő egyáltalán nem érzi a határt. Ha a kezébe adják, legurítja, ha még fel tudja emelni a karját... Báááár, bízom benne, hogy az anyja előtt majd meghúzza határt és persze a 95 éves mamájának se akar infarktust okozni :)))

Mallorcára megyünk és "sajnos" csak 2,5 óra a repülés. Az sokat nem igen fog érni, de hát ha mások is kibírják, akkor mi is ki fogjuk :)

Az étteremben azt mondták, hogy fizetni ráérünk 1-2 hét múlva. Előre befizetjük a 80%-át, a többit meg majd kitaláljuk, hogy várunk vele, vagy majd anyós beviszi.

2015. ápr. 29. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem igazán értem, miért lettem lepontozva.
2015. ápr. 29. 14:44
 15/15 A kérdező kommentje:
nem tudom, én mindenkinek zöldet nyomtam. Tapasztalatokra voltam kíváncsi, így számomra egyik válasz se volt haszontalan.
2015. ápr. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!