Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő másnapján indulás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő másnapján indulás nászútra?

Figyelt kérdés
Szombati napon lesz az esküvő és nagyon jó áron tudtunk repjegyet venni vasárnapi indulással. Elsőnek poénos volt, hogy lagziból szinte egyenesen a reptérre megyünk, de most picit elbizonytalanodtam, hogy ez így tényleg okés-e... Mik a tapasztalatok, mennyire pörögtetek az esküvő másnapján a friss élmény miatt, be tudtátok volna vállalni, hogy hajnal 4ig buliztok, aztán 8-ra már a reptéren vagytok szinte fátyollal a fejeteken? :) Ti mennyivel később mentetek nászútra?
2015. ápr. 29. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi másnap indultunk, az esküvőhöz hozzátartozik az, hogy utána rögtön kivonulunk kicsit a világból. Majd alszol a repülőn.
2015. ápr. 29. 10:48
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Én nem tudtam volna (nem is akartam), mert nekünk ottalvós vendégeink is voltak szép számmal, reggel mentünk vissza a szállásra velük reggelizni, elbúcsúzni tőlük, illetve mi még vasárnap pakoltuk a megmaradt kajákat, szedtük le a díszítést, ilyesmi, szóval elment a nap. Mi az esküvőt követő pénteken indultunk nászútra.
2015. ápr. 29. 10:48
 3/15 A kérdező kommentje:

nah, akkor nem csak mi vagyunk ilyen bevállalósak, hogy világgá megyünk egy egész estés buli után :D csak igazából nem tudom, hogy mennyire vagyunk mi még képesek 30 évesen ilyen megpróbáltatásokat túlélni, hogy kb 48 órát egyhuzamban lenyomjunk :) Persze, nem vagyunk még öregek, ennyit ki kell tudjunk sajtolni magunkból :)

Először úgy akartuk, hogy szerdán indulunk, de a repjegy ára és az optimáli szabikivétel miatt szimpatikusabb volt a másnap. Csak hát bulik után olyan 3-4 óra körül arccal dőlünk az ágyba és majdnem az egész napot át szoktuk aludni.

2015. ápr. 29. 10:53
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is szombaton lesz az esküvőnk és hétfő reggel indulunk a nászútra. Főként azért mert lesznek ottalvós vendégeink (a családom), akiktől szeretnénk elbúcsúzni vasárnap.

De ha nagyon jó áron lenne a repülőjegy, akkor szerintem bevállanám a vasárnapi indulást.

2015. ápr. 29. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Ki lesztek teljesen fáradva, az első napokban csak pihenni akartok, nem üdülgetni! :) Én várnék az indulással egy napot, hogy az esküvő után kipihenten indulhassak. Ráadásul a kapkodásban valami lemaradhat a csomagból, akkor az egész utazás el van rontva.
2015. ápr. 29. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél 30 évesen öreg ehhez? :)
2015. ápr. 29. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Durva, higy eletemben eloszor az jutott eszembe, hogy de jó lenne már itt tartani? :D (eddig az volt a mottóm, hogy "velencei tükör nem veri ugy vissza a fényt, mint én a lanykerest... :D)
2015. ápr. 29. 11:47
 8/15 A kérdező kommentje:

6-os, jaja, nem vagyok öreg, végül is minden évben lenyomom a balaton soundot, de ilyennel már rég próbálkoztam, hogy egy nap teljesen kihagyjam az alvást :D

7-es, hát előbb-utóbb mindenkit elkap a gépszíj :D :D

2015. ápr. 29. 11:51
 9/15 anonim ***** válasza:
... Pedig nem is ittam :D
2015. ápr. 29. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem értem az 5. hozzászólót, a nászút az munka, hogy nem lehet pihenni rajta, főleg az elején? Ha én mennék nászútra, az tengerpart lenne és nagyon jól tudnék pihenni :) Ahogy a repülőn is aludnék, persze, de az kevés.

Én már 20 évesen sem tudtam éjszakázni, nekem napi alvás kell, nem a kortól függ.

Sokszor hallottam, hogy a pár másnap már elutazik, szóval ez nem szokatlan dolog :) Sok boldogságot és remek nászutat! :)

2015. ápr. 29. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!