Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő másnapján indulás nászútra?
nah, akkor nem csak mi vagyunk ilyen bevállalósak, hogy világgá megyünk egy egész estés buli után :D csak igazából nem tudom, hogy mennyire vagyunk mi még képesek 30 évesen ilyen megpróbáltatásokat túlélni, hogy kb 48 órát egyhuzamban lenyomjunk :) Persze, nem vagyunk még öregek, ennyit ki kell tudjunk sajtolni magunkból :)
Először úgy akartuk, hogy szerdán indulunk, de a repjegy ára és az optimáli szabikivétel miatt szimpatikusabb volt a másnap. Csak hát bulik után olyan 3-4 óra körül arccal dőlünk az ágyba és majdnem az egész napot át szoktuk aludni.
Nekünk is szombaton lesz az esküvőnk és hétfő reggel indulunk a nászútra. Főként azért mert lesznek ottalvós vendégeink (a családom), akiktől szeretnénk elbúcsúzni vasárnap.
De ha nagyon jó áron lenne a repülőjegy, akkor szerintem bevállanám a vasárnapi indulást.
6-os, jaja, nem vagyok öreg, végül is minden évben lenyomom a balaton soundot, de ilyennel már rég próbálkoztam, hogy egy nap teljesen kihagyjam az alvást :D
7-es, hát előbb-utóbb mindenkit elkap a gépszíj :D :D
Nem értem az 5. hozzászólót, a nászút az munka, hogy nem lehet pihenni rajta, főleg az elején? Ha én mennék nászútra, az tengerpart lenne és nagyon jól tudnék pihenni :) Ahogy a repülőn is aludnék, persze, de az kevés.
Én már 20 évesen sem tudtam éjszakázni, nekem napi alvás kell, nem a kortól függ.
Sokszor hallottam, hogy a pár másnap már elutazik, szóval ez nem szokatlan dolog :) Sok boldogságot és remek nászutat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!