Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul indul az új év?

Rosszul indul az új év?

Figyelt kérdés

Olyan szomorú vagyok, hogy már rögtön az év elején igy indul minden. Párom egyre jobban eltávolodik. Nem tudom az okát, megbeszélni sem lehet vele. Egyszerűen úgy érzem, hogy már nem érdeklem. Egész nap fel sem hív. Igaz dolgozik, de telefon nála van, és akármikor telefonálhat. Én szoktam őt hívni. Ha találkozunk, akkor puszit sem ad, szimplán beül a gépem elé, aztán lefekszik tv-zik. Mindig csak kívánságai vannak,hogy hozzak kaját, teát, masszírozzam stb, de ezért cserébe nem kapok tőle semmit. Sem egy beszélgetést, sem egy puszit, vagy azt hogy esetleg megölel. Kevés a szex is. Van hogy néha több. De akármennyi is van, és akármikor, attól nem kötődik jobban, nem is kedvesebb.

Vannak azonban olyan napjai, amikor nagyon kedves, fogja a kezem, ölelget.

Nemtudom hogy miért viselkedik ennyire változóan?

5 éve vagyunk együtt, 23/30

2012. jan. 3. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Igen, rosszul indul az új év.
2012. jan. 3. 11:24
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
MIntha csak én írtam volna ki a kérdést....nincs véletlenül valakije...?
2012. jan. 3. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul indul az év, mert ahova sportolni járok, ott felemelték az árakat, 25%-al. Eddig is extrának számított a fitness bérlet, de most már olyannira, hogy meg se engedhetem magam. :( Pedig szerettem oda járni, szerettem az edzőket, a táncos koreográfiás órákat, a lányokat, akikkel együtt izzadtam.. De hát a tulaj így döntött, ez van. Marad a futás a Margitszigeten, pedig az nekem monoton, télen meg általában meg is fázom.

Kérdező, a te esetedhez nem tudok sok okosat hozzáfűzni, azon kívül, hogy lehet nem ártana egy őszinte beszélgetés, kinek mire van szüksége egy jól működő kapcsolatban, a ti kapcsolatotok hova vezet, ugyanazt akarjátok, van-e közös jövőtök?

2012. jan. 3. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Minden férfi meghibbant mar ezekszerint. Talan mert tùlsagosan elkényeztetjük õket. Es raadasul nagy a valaszték! Ott kellene hagyni õket, azokat akik igy viselkednek a parjukkal! Hadd érezzék meg, tud-e massal is igy viselkedni?
2012. jan. 3. 11:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam már azon, hogy mivan ha van valakije?

Rákérdeztem, mondta hogy nincs, meg kikérte magának, hogy mégis mikor lenne rá ideje, amikor tudom én is hogyegésznap dolgozik, és azt is tudom hogy hol van. Akármikor betoppanhatnék, ő ott van és ugyanazt csinálja.

2012. jan. 3. 11:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Hat lassan nekunk is valami ilyesmi lesz. Az, hogy nekem mennyire rosszul indul az ev nem is reszleteznem, a kozeli rokon halaltol kezdve a lakhatasi gondokig minden van. Lassan mar en is ilyen leszek a parommal,mint o. En ki nem szolgalnam az fix, pedig mi hazasok vagyunk.
2012. jan. 3. 11:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja, meg annyi,en a hazas vagyok...Mivel en eleg "erosen" fogom, tudja, hogy nalam nem mehet el akarmeddig. Neked is ezt kene, hidd el mashogy nem fog komolyan venni, persze azert tulzasba se kell esni.
2012. jan. 3. 11:45
 8/13 A kérdező kommentje:
11:45ös, hogy érted azt hogy erősen kell fogni? Te hogyan valósítód meg ezt? Adnál néhány ilyen magatartásbeli tippet? Tudom mire gondolsz, csak én már nem tudom hogy hogyan viselkedjek vele, hogy komolyan vegyen? Nagyon könnyen megbocsájtok, minden rossza beszólását, viselkedését, elutasítását. Soha nem volt olyan az 5 év alatt hogy pl megharagszom valami miatt, amit mondott, vagy amit csinált, és napokig nem veszem fel neki a telefont, vagy nem szólok hozzá ha átjön. Ilyesmire gondolsz? Az a baj hogy én túl gyenge vagyok ehhez, nincs bennem ennyi önuralom :(
2012. jan. 3. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Háborodj fel néha, legyél mérges, ordítsd le a fejét. Lesz egy kis vita, de ekkor látná, hogy nem tehed meg veled akármit.
2012. jan. 3. 12:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát szokott lenni ilyen is, de mindig én jövök ki belőle rosszul :(
2012. jan. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!