Rosszul indul az új év?
Olyan szomorú vagyok, hogy már rögtön az év elején igy indul minden. Párom egyre jobban eltávolodik. Nem tudom az okát, megbeszélni sem lehet vele. Egyszerűen úgy érzem, hogy már nem érdeklem. Egész nap fel sem hív. Igaz dolgozik, de telefon nála van, és akármikor telefonálhat. Én szoktam őt hívni. Ha találkozunk, akkor puszit sem ad, szimplán beül a gépem elé, aztán lefekszik tv-zik. Mindig csak kívánságai vannak,hogy hozzak kaját, teát, masszírozzam stb, de ezért cserébe nem kapok tőle semmit. Sem egy beszélgetést, sem egy puszit, vagy azt hogy esetleg megölel. Kevés a szex is. Van hogy néha több. De akármennyi is van, és akármikor, attól nem kötődik jobban, nem is kedvesebb.
Vannak azonban olyan napjai, amikor nagyon kedves, fogja a kezem, ölelget.
Nemtudom hogy miért viselkedik ennyire változóan?
5 éve vagyunk együtt, 23/30
Nekem is rosszul indul az év, mert ahova sportolni járok, ott felemelték az árakat, 25%-al. Eddig is extrának számított a fitness bérlet, de most már olyannira, hogy meg se engedhetem magam. :( Pedig szerettem oda járni, szerettem az edzőket, a táncos koreográfiás órákat, a lányokat, akikkel együtt izzadtam.. De hát a tulaj így döntött, ez van. Marad a futás a Margitszigeten, pedig az nekem monoton, télen meg általában meg is fázom.
Kérdező, a te esetedhez nem tudok sok okosat hozzáfűzni, azon kívül, hogy lehet nem ártana egy őszinte beszélgetés, kinek mire van szüksége egy jól működő kapcsolatban, a ti kapcsolatotok hova vezet, ugyanazt akarjátok, van-e közös jövőtök?
Gondolkoztam már azon, hogy mivan ha van valakije?
Rákérdeztem, mondta hogy nincs, meg kikérte magának, hogy mégis mikor lenne rá ideje, amikor tudom én is hogyegésznap dolgozik, és azt is tudom hogy hol van. Akármikor betoppanhatnék, ő ott van és ugyanazt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!