Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul be a számítógépem....

Nem indul be a számítógépem. Mit raktam össze rosszul?

Figyelt kérdés

Hello.Ma nem nagyon működött a gépem,de legalább bekapcsolt.Szétszedtem,hogy kitakarítsam a portól,de lehet sok mindent szedtem szét,és rosszul raktam vissza.XD

Mielőtt jönnének a válaszok,hogy minek szedtem szét,stb tudom hogy HÜLYESÉG VOLT...segítségre lenne szükségem.:( nem tudom mit rakhattam vissza rosszul,nem értek hozzá,csak keresztanyum mondta,hogy szedjem szét és pucoljam ki.XD A háznál hátul bal fölső sarokban van 1 doboz,benne 1 kis ventillátor,és rajta kívülről a bekapcs-kikapcs gomb.Meg egy dugó,ahova be lehet dugni a nem is tudom pontosan mit,de ilyen fekete vastag izét..XD na abba nem mentek vissza a csavarok már az elején...És mivel azon van a bekapcs-kikapcs gomb,gondolom ott csinálhattam elég nagy zűrzavart.Csak sajna le se tudom szedni,hogy megnézzem mi van benne,mivel vmi speciális csavarhúzó kellene a ház oldalának leszedéséhez,nekem meg nincs olyan,így épphogy belelátok abba a dobozba.

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. ápr. 12. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy nagyon szépen leírtad, hogy mit csináltál, ez semmit sem mondd azoknak, akik segíteni próbálnak. Legalábbis nekem nem.

Az a valami a táp (a kis doboz ventilátorral :D). Innentől nem értek semmit sem szinte. A tápból belül nem szokott fekete vastag izé jönni, úgyhogy gondolom ez az a kábel lenne amivel a konnektorhoz kötöd a tápot. A jó hír az, hogy ezt nem lehet rosszul betenni.

Viszont a csavarok amik nem mentek be, megint nem tudom, hogy mik, mivel a kábelben nem szoktak csavarok lenni... Meg azt sem értem, hogy szedted szét, ha nincs olyan csavarhúzód, amivel leszedd az oldalát?

Légyszi inkább vidd szervízbe, vagy valakihez, aki legalább annyira ért hozzá, hogy a kérdést érthetően leírja.

2011. ápr. 12. 21:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Az oldalát nem is sikerült hálistennek leszednem,vagyis amelyiket akartam,ergo a tetejét.Az egyik oldala le volt már szedve régóta,sose tudtam visszatenni,ott fértem hozzá kicsit,de pill megpróbálom lefotózni az egészet XD
2011. ápr. 12. 21:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Tessék,itt van amit mondtam,az a kábel bigyó is amit be lehet dugni:

[link]

[link]

2011. ápr. 12. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez a táp. Látszólag semmi baja.

Következő dolog, amit kihúztál / szétszedtél? :P

2011. ápr. 12. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Mást nem,csak ezt,de belül elmozdultak a dolgok,mert szét szedtem mind a 4 oldalát a TÁP-nak:DDD xd
2011. ápr. 12. 21:56
 6/8 A kérdező kommentje:
De mindenképpen megfogadom a tanácsodat,a napokban leviszem szerelő ismimnek,annyira azért csíp,hogy ne tépje le a fejemet,mikor elmesélem mit tettem.:P
2011. ápr. 12. 21:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Na mentem aludni,köszi a segítséget.Szia.
2011. ápr. 12. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
eza k*rva xd-zés felidegesít
2011. ápr. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!