Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem a nővéremnek h koszorúslány legyen. Ennyire nem érthető az indokom?
Nővéremnek van két kislánya,7 és 5 évesek. Az esküvőmön őket szeretném csak koszorúslánynak. Tesóm be van sértődve h ő miért nem lehet. Már olyanokat mondott ha ő nem lehet akkor a lányai se.
Egyedülálló anyuka a tesóm 30 éves,sose volt még férjnél. Azért akar koszorúslány lenni,mert szép ruhában akar parádézni.
Én viszont úgy gondolom h mint két gyerekes anyuka nem való koszorúslánynak. Plussz ha ő az lesz,akkor párom húga is az akar lenni,meg unokatesók is.
Már gondoltam arra is h akkor megmondom a tesómnak h ne jöjjön el,vagy nem tudom.
Vagy meghivom a lányok apját és akkor majd ő elhozza a lányokat.
"Nos, a koszorúslány a menyasszony rokona /baratja szokott lenni, a kísérő pedig a vőlegény rokona/baratja, de mindegy. "
Nálatok. Ahány ház, annyi szokás.
"Már gondoltam arra is h akkor megmondom a tesómnak h ne jöjjön el,vagy nem tudom. "
Ezt ne. Akkor már inkább borítsd fel az asztalt, vesszetek össze, üvöltözzetek, bőgjetek, aztán béküljetek ki. A heveny betegség még mindig sokkal jobb, mint az ilyen megmozdulásokkal akuttá és gyógyíthatatlanná tenni.
Mi lett a vége a koszorúslány témának?
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!