Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem engedem a nővéremnek h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem a nővéremnek h koszorúslány legyen. Ennyire nem érthető az indokom?

Figyelt kérdés

Nővéremnek van két kislánya,7 és 5 évesek. Az esküvőmön őket szeretném csak koszorúslánynak. Tesóm be van sértődve h ő miért nem lehet. Már olyanokat mondott ha ő nem lehet akkor a lányai se.

Egyedülálló anyuka a tesóm 30 éves,sose volt még férjnél. Azért akar koszorúslány lenni,mert szép ruhában akar parádézni.

Én viszont úgy gondolom h mint két gyerekes anyuka nem való koszorúslánynak. Plussz ha ő az lesz,akkor párom húga is az akar lenni,meg unokatesók is.

2015. ápr. 29. 09:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Már gondoltam arra is h akkor megmondom a tesómnak h ne jöjjön el,vagy nem tudom.

Vagy meghivom a lányok apját és akkor majd ő elhozza a lányokat.

2015. máj. 6. 10:37
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell engedni. Ha nem írtad volna hogy 30 éves, egy hisztis 14 évesre gondoltam volna. Leulteted amint találkozok és kozlod vele: Kati, csak Zsuzsika és Pannika lesz koszorúslány az esküvőmön, senki más. Ha ez neked megfelelő, holnap megyünk megvenni a ruhát nekik. Ha nem, akkor nem lesz egyetlen koszorúslány se. Pont.
2015. máj. 6. 10:41
 33/37 anonim ***** válasza:
Ezt az apukaval való konspiraciot nagyon nem ajánlom, mert oltári balhé lesz a vége és nyilván nem orulnel egy őrjöngő testvérnek az eskuvodon
2015. máj. 6. 10:52
 34/37 anonim ***** válasza:
35%

"Nos, a koszorúslány a menyasszony rokona /baratja szokott lenni, a kísérő pedig a vőlegény rokona/baratja, de mindegy. "

Nálatok. Ahány ház, annyi szokás.

2015. máj. 6. 11:39
 35/37 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy csak két kislány ruhát fizetsz. Éreztetni kell vele, hogy nagyon gáz a viselkedése.
2015. máj. 6. 18:12
 36/37 anonim ***** válasza:

"Már gondoltam arra is h akkor megmondom a tesómnak h ne jöjjön el,vagy nem tudom. "

Ezt ne. Akkor már inkább borítsd fel az asztalt, vesszetek össze, üvöltözzetek, bőgjetek, aztán béküljetek ki. A heveny betegség még mindig sokkal jobb, mint az ilyen megmozdulásokkal akuttá és gyógyíthatatlanná tenni.

2015. máj. 7. 11:36
 37/37 anonim ***** válasza:

Mi lett a vége a koszorúslány témának?

Sok boldogságot!

2016. aug. 25. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!