Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem a nővéremnek h koszorúslány legyen. Ennyire nem érthető az indokom?
Nővéremnek van két kislánya,7 és 5 évesek. Az esküvőmön őket szeretném csak koszorúslánynak. Tesóm be van sértődve h ő miért nem lehet. Már olyanokat mondott ha ő nem lehet akkor a lányai se.
Egyedülálló anyuka a tesóm 30 éves,sose volt még férjnél. Azért akar koszorúslány lenni,mert szép ruhában akar parádézni.
Én viszont úgy gondolom h mint két gyerekes anyuka nem való koszorúslánynak. Plussz ha ő az lesz,akkor párom húga is az akar lenni,meg unokatesók is.
De ő nem csak "egy nő, akinek gyerekei vannak", hanem a testvéred.
Ha a baráti társaságomból én megyek utoljára férjhez, akkor nem lesznek koszorúslányaim?
"Ha a baráti társaságomból én megyek utoljára férjhez, akkor nem lesznek koszorúslányaim?"
Ismételten: micsoda problémák. :)
Nekem nem probléma, kedves, csak a logikát vittem tovább.
Minek írsz ide, ha csak ezt tudod írni? Senki ne beszéljen meg semmit, ne essen rosszul semmi, mert mindig van, aki nálunk rosszabb helyzetben van?
"Senki ne beszéljen meg semmit, ne essen rosszul semmi, mert mindig van, aki nálunk rosszabb helyzetben van?"
Csak viccnek szántam, ne szívd ennyire mellre :). Értettem is, amit mondtál, csak éppen szerintem ez a téma annyira bagatell, hogy ezek a mondatok önkéntelenül is mosolyra fakasztanak. Egyszerűen nem értem, hogyan lehet ebből konfliktust generálni. Poén, vagy nem poén, akkor is nagyon fel van fújva a téma.
Először is a kérdező esküvőjén a kérdező dönt a koszorúslányok személyéről, és ezt nem kötelező megindokolnia. Természetesen ez eshet szarul bárkinek, de a kérdező esküvője a kérdező esküvője. Annyira feleslges azon vitatkozni, hogy egy kétgyerekes anyuka való e koszorúslánynak, szerintem az ilyen vitát rövidre kell zárni.
Másodszor: nem értem, mi ez az iszonyú felhajtás a koszorúslányság körül (mármint ezt nem erre a kérdésre értem, csomószor találkoztam vele). Lehet, én vagyok hülye, meg konzervatív (utóbbi valójában nem vagyok :) ), de számomra a koszorúslányok kislányok, csini ruciban és kis csokorral, nem pedig huszonéves lányok egyforma estélyi ruhában. Természetesen mindenki azt csinált tőlem, amit akar, én senkit nem ítélek el, vagy nézek le, csak nekem furcsák voltak azok a felnőtt nők, akik minden áron koszorúslány szerepre vágytak.
Harmadszor: a koszorúslányok személyének kiválasztása körül sem feltétlenül tartom indokoltnak ezt a drámát. A feleségem - nem, nem azt mondom, hogy a feleségem "húdefaszanő", csak egy példa! - például kb 1 mp alatt rendezte a témát: a kis unokahúgát szerette volna, és kész. A kislány kapott egy szép ruhát, egy csokrot, olyan boldog volt, mint a huzat, kb azt hitte a saját esküvője, baromi aranyos volt.
A szerepkör innentől tisztázott volt, nem volt sértődés, hogy az egyik barátnő lehet, a másik nem, mert az egyik férjnél van, vagy gyereke van, akármi. Nem volt vita abból, mennyi legyen, egyforma ruhában legyenek e, ki fizesse. Nem: volt egy cuki kis koszorúslányunk, és kész, mindenki örült. Szerintem ez a téma nagyjából ennyi figyelmet érdemel. Aki ezen dilemmázik, megsértődik, az nagyon ráér szerintem. Ezért trollkodom a problémák nagyságát illetően. Sajnálom, ha megbántottam valakit.
Kisgyerekek koszorúslánynak? Kaparjak össze innen-onnan soha nem látott kölyköket? Mert a környezetemben nincsenek gyerekek.
Én is most készülök koszorúslánynak, szerintem az a normális, ha a barátnőid azok, nem huszadunokahúg.
ha az én testvérem akarna koszorúslány lenni, még ha 80 éves lenne, az se érdekelne. legyen, ha ez a vágya.
nem tartana vissza semmi rögeszme, hogy koszorúslányok csak szüzek meg nem tudom mik lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!