Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a koszorúlányok fizetik ki a ruhájukat?
Megbeszélés kérdése. Ha a menyasszonynak pontos elképzelése van, hgy márpedig mindenki azt veszi fel, amit ő kinézett, akkor úgy gondolom, hogy az ő feladat kifizetni.
Ha szabad kezet ad, és elmondja, hogy zöldet szeretne, egyezzetek meg a többiekkel, akkor szerintem a lányok fizetik. Persze nem kizárt így sem az, hogy a menyasszony.
Mondtam, megbeszélés kérdése.
Az eddigi esküvőkön amiken voltam minden koszorúslány magának fizette. Meg lehet velük beszélni.
Ha meg valaki felajánlja, hogy csak vegyék fel azt a ruhát akkor nyilván nem ők fizetik. Ha engedi az esküvői költségvetés akkor lehet erre is számolni, de nem muszáj! :)
Felénk a házasulandók kötelessége, ha ők választják a ruhát, ha nem :) (a cipő-haj-smink már saját költésg)
De gondolom eltérő, ezrét én is azt javaslom, hogy beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!