A divattervezők miért nem mutatják be azt, aki megvarrja a ruhájukat, ha ők nem tudnak varrni? Nem igazságtalanság ez?
Igen komolyan miért mit kellene???? Van 1000 nő aki tud varrni... és van aki tervezi a ruhákat. Ő csak kivitelezi az elképzeléseket.
Én titkárnő vagyok, akkor mondjam hogy legyek én is reflektorban mert én főzöm a kávét ha vendég jön vagy mert én írom meg a leveleket a főnöknek (helyett?)??
Mindenki maradjon a saját helyén, a tervező a reflektorfényben, anyukád meg a varrógépnél vagy ha sokat ugráltok még az állását is elvesztheti és lesz másik 100000 jelentkező a helyére.
kapd be te,basszus..egyszerűen csak nincs igazad,fogadd el,és kész.
tudod te,hogy manapság milyen kevés varrónő él meg a szakmájából?!+ a legtöbben gyárban dolgoznak,szalag mellett,minimálbérért.Anyukád hozzájuk képest még szerencsés.
a divattervezőt nem a varrási tudása miatt,hanem a tervei miatt szeretik.
Már a kérdés is hülyeség... megvarrni BÁRKI képes egy ruhát ha ott vannak a szabásminták tervek, anyag, gép stb. és ért a témához... a tervezés az ami a lelke a ruhának... a márka pedig a maketingtől függ... ki kiváncsi arra hogy ki varrta meg a ruhát????
Én amikor veszek egy Sugarbird rucit Regi kollekciójából (az övéből szoktam ha veszek) akkor én vele azonosítom pedig nem Ő varrja és a tervezésbe max részben üti a nóziját... illetve Hédi a tulaj- főtervező... pont nem érdekel ki csücsül a varrógépnél és varrja meg a cuccot... Kis Jánosné vagy nagy Zoltánné stb... tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!