A szépek néha belegondolnak milyen lehet egy csúf élete?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 23:32
2/10 anonim válasza:
A földi szépség múlandó, de mi nem gondolkodunk ilyen dolgokon. Tehát a válaszom nem
3/10 anonim válasza:
Nem.. Leszarják,hogy másoknak milyen szar,sőt mosolyt csal az ő arcukra,hogy ha kiröhöghetik a csúfabbakat. ^^
4/10 A kérdező kommentje:
Az szép..
2012. jún. 24. 00:10
5/10 anonim válasza:
Szerintem van, hogy belegondolnak..nem minden szép ember felületes és önző. Sőt, a legszebbek talán azok, akik mellette kedvesek is és nem túl hiúak, egyszerűen csak jó rájuk nézni.
7/10 anonim válasza:
Talán, attól függ milyen a lelke, de tényleg vannak olyanok akik abban lelik örömüket, hogy mások csúnyák ők meg nem. De vannak megérők is (nagyon ritka)
8/10 anonim válasza:
Amúgy meg akik "szépek" nekik ugyanúgy vannak gondjaik. Tehát nem kell itt azt hinni, hogy ők húde tökéletesek. Nekik ugyanúgy lehet bajuk, ugyanúgy élnek mint más. Szerintem nem kell ilyeneken aggódni ;)
9/10 anonim válasza:
A szépek sokszor nem becsülik meg mekkora kincs van a "kezükben". Ami van, sosem jó, ilyen az ember mindig talál hibát magán.
10/10 anonim válasza:
szörnyű! nekem ez betesz...ez a kérdés. elegem van az ilyenekből, de mégis válaszolnom kell.. miért foglalkozni folyton ilyenekkel, fogadd el önmagad, úgy ahogy vagy, mert így kell leélned egy egész életet! és ez nem azt jelenti, hogy "szörnyen" kell leéld, csak észrevedd a szépet magadban. és a szépség nem csak a pfúú de divatos ruhákban, soványságban, divatos hajban van. szerintem ha csúf, ha nem, akkor is baj béna tőled, hogy felszínességgel törődsz, sok olyan "csúnya lány" van akik lesz*ják, és boldogok, megvannak a saját értékeik, és mások is értékelik őket. szóval ezért nem gondolnak bele, hogy milyen egy "csúf élete".ezzel egyet értek.. és felfoghatnátok, hogy a szépség szubjektív, a csunyákat nem kell "sajnálni", AZÉRT NEM mert szerintem csak mások(tisztelet a kivételnek), ha ezt nem tudják elfogadni, sajnálom.. belegondolok milyen egy csúnya élete: pl Dr. House, ő is alapjába véve csúf, mégis figyelemfelkeltő figura abban a filmben. És képzeld a az úgynevezett "szépeket" is lehet sajnálni, hány olyan lány van aki szép, de egy idióta. remélem hatott rád a válaszom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!