Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nem tudom mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mit csináljak, meg haragudtak rám a koszorúslány dologgal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőnk.

Két barátnőmet kértem fel koszorúslánynak.

Aztán a leendő sógornőm mondta, hogy a lánya is koszorús lány akar lenni (12 éves).

Mondtam, hogy oké rendben van de a ruhára van külön kikötésem illetve ezt ők állják. Egyforma ruhát választottunk a csajokkal, letisztult vonalak. Nem az a habos-babos.

Első körben nem foglalkoztak a kikötésemmel és kislány habos-babos ruhát választott.

Mondtam, hogy ne haragudjanak de ha nem tudnak a kritériumoknak megfelelő ruhát választani inkább hagyjuk.

Ebből kifolyólag ők haragudtak meg rám, mert nem hagyom, hogy a kislány olyan ruhába legyen amibe akar.

Most áll a bál.

Mit csináljak velük?

Komolyan már nevetséges a helyzet.

#esküvő #koszsorúslány
2015. ápr. 25. 11:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

Szrd le őket, neked megvolt a kikötésed - igazad van, hogy nem valami habos-babos szrt adnál felnőtt emberekre -, amit ők nem tartanak tiszteletben.

Egy normális 12 éves megérti, hogy egy egyszerű ruhában is lehet szép, "hercegnős', nem kell ahhoz 15 millió fodor. Persze, ha anyuka leülne és elmagyarázná neki, egyszerűbb lenne a dolog, de, hogy ráhagyja a gyerekre... gáz.

2015. ápr. 25. 11:32
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán már ott felháborító a sztori, hogy kijelenti a sógornőd, hogy a kislány az akar lenni. Ez a TE esküvőd, sem a sógornődnek, sem annak a kis elkényeztetett 12 évesnek nincs semmilyen beleszólása. Ne törődj velük, azért mert hisztis kis pitsák (már elnézést, de ez tényleg az a kategória) még legyen olyan a saját esküvőd, amilyet te megálmodtál. És itt van vége. (nem igaz, hogy az ember már élete egyetlen nagy napját nem csinálhatja úgy, ahogy akarja, mert mindig van egy rokon, aki azt hiszi, hogy bármi köze van az egészhez és bárki kíváncsi a véleményére...)
2015. ápr. 25. 11:37
 3/26 anonim ***** válasza:
96%

Semmit. Hulyek es kesz, le kell sz*rni. Par eve voltam koszoruslany, bar rajtam kivul meg 6-an es eleg vegyes korosztaly(6 evestol, kb 30-ig) voltunk.

Mindenki ugyan abban a ruhaban volt, senki nem akart kitunni.

2015. ápr. 25. 11:38
 4/26 anonim ***** válasza:
15%
Hát nem tudom, igazat is adok, meg nem is. Ők kérdezték meg, hogy lehet-e, tehát elvileg a te kritériumaidhoz kellene, hogy igazodjanak. De ha meg ők fizetik a ruhát, akkor hagy válasszanak olyat, amilyet a kislány szeretne. Szerintem nem fog rontani az összképen, ha egy 12 éves kislány másmilyen ruhában lesz, mint a felnőttek. Nehéz igazat adni.
2015. ápr. 25. 11:38
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha egyformát akarsz,legyen egyforma, majd amikor a lány esküszik, olyanban lesz, amilyenben akar, illetve az ő koszorúslányai is lehetnek habos-babosban. De ezt most nem ők döntik el, akkor sem, ha ők fizetik. Ha olyanért nem akarnak fizetni, ami nem tetszik a kislánynak, akkor nem lesz koszorúslány és kész.
2015. ápr. 25. 11:43
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne foglalkozz velük. Nehogy már kihisztizzék a te esküvődre a saját akaratukat.
2015. ápr. 25. 11:44
 7/26 A kérdező kommentje:

Kifejezetten nem is akartam őket fel kérni mert tudtam, hogy valamit majd kitalálnak.

Amiket én eddig hallottam mindig a koszorúslány fizeti a ruhát vagy felesbe.

De ha már ki könyörgöm akkor igyekszem a kritériumnak megfelelőt választani.

Nekem sokat rontana az összképen, hogy a két koszorúslányom ezüst-kék színű ruhában van ő pedig egy pink fodros bodros ruhában.

2015. ápr. 25. 11:50
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

Ezüst-kék?! Úristen, az gyönyörű lehet! :)

Megértem, a kislányok kb. agybajt tudnak kapni ettől színkombinációtól (rózsaszín, jaj, de... pfuj!), de igazad van, teljes mértékben! Csak határozottan, ne hagyd, hogy hlyére vegyenek - ja, és ha meg is egyeztek, nézd meg, hogy milyen ruhát tettetnek el, mert van. aki simán képes átvágni a másikat!

2015. ápr. 25. 12:00
 9/26 anonim ***** válasza:
23%

En meg ettol vagyok ki: ha eloirod a ruhat te fizeted

az hogy o akar lenni az verlazito de akkor kellettvolna nemet mondani

amugy meg ezen nem fog mulni semmi

2015. ápr. 25. 12:04
 10/26 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ha te mondod meg, milyen ruha lehet, illik neked állni az árát. Felénk a koszorúslány fizeti, de maga választ ruhát.
2015. ápr. 25. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!