Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már nem tudom mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mit csináljak, meg haragudtak rám a koszorúslány dologgal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőnk.

Két barátnőmet kértem fel koszorúslánynak.

Aztán a leendő sógornőm mondta, hogy a lánya is koszorús lány akar lenni (12 éves).

Mondtam, hogy oké rendben van de a ruhára van külön kikötésem illetve ezt ők állják. Egyforma ruhát választottunk a csajokkal, letisztult vonalak. Nem az a habos-babos.

Első körben nem foglalkoztak a kikötésemmel és kislány habos-babos ruhát választott.

Mondtam, hogy ne haragudjanak de ha nem tudnak a kritériumoknak megfelelő ruhát választani inkább hagyjuk.

Ebből kifolyólag ők haragudtak meg rám, mert nem hagyom, hogy a kislány olyan ruhába legyen amibe akar.

Most áll a bál.

Mit csináljak velük?

Komolyan már nevetséges a helyzet.

#esküvő #koszsorúslány
2015. ápr. 25. 11:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%

Bocsanat elkuldtem

szoval ettol mwg szep lesz minden ne aggodj.szard le oket :)

2015. ápr. 25. 12:06
 12/26 A kérdező kommentje:

Igen amit írtok abban van igazság.

De nem azok után, hogy konkrétan ki követelem azt, hogy a gyerekem legyen koszorúslány.

Ha már ki követelem akkor ezeket a szabályokat én is betartom.

De a fele fizetést meg sem említettem mert annyira ragaszkodtak ehhez a ruhához, hogy vagy ez vagy én vagyok a minden rossz.

2015. ápr. 25. 12:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lesz koszorúslány. Ha alapból úgysem lett volna, akkor most mit fáj a szíved? Azzal ne törődj, hogy elmondanak mindennek, aki normális, az úgyis tudja, hogy ők a hülyék. Ráadásul ha mindig ilyenek, akkor szerintem már most is tudják a rokonok.
2015. ápr. 25. 12:34
 14/26 anonim ***** válasza:
30%

Tenyleg szard le

szerintem ez reszben a te bosszantasodra van.

2015. ápr. 25. 12:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Velem jól jártál volna, már ennyi idősen se voltam oda a rózsaszínért, de volt egy csodaszép kék báli ruhám (nem tudom, honnan kaptam, nem volt hova felvennem, de eltettem emlékbe). :-)

Figyelj, a te esküvőd, mondd meg nekik, hogy nem szeretnéd rontani az összképet, te ragaszkodsz a tervezett ruhához, és színkombinációhoz, eredetileg a kislány nem lett volna koszorúslány, ők könyörögték ki, ha nem akarnak alkalmazkodni, nem kell, hogy koszorúslány legyen, és akkor jöhet a habosbabos rózsaszínben egyszerű meghívottként, ha akar, de ha koszorúslányként akar ott lenni, akkor alkalmazkodjanak hozzád.

2015. ápr. 25. 12:43
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Vannak ilyen szülők, akik elvárnák hogy az ő kis tündi-bündijüknek a vágyait teljesítse mindenki. Ha valaki nemet mond, akkor azt úgy kezelik hogy egy kislány lelkébe tapostak bele. Arra pedig nem is gondolnak hogy ők provokálták ki.

Hisztisek és önzőek a sógornődék.

Megoldás: Mivel nem szeretne olyan koszorúslány ruhában lenni mint amilyet választottatok, nem lesz koszorúslány. Nem te kérted hogy legyen az.

Második megoldás: Mivel vágyik arra a ruhára, vegye fel nyugodtan és legyen egész lagziban abban a ruciban vendégként. A korából adódóan el fogja mindenki fogadni az öltözékét vendégként.

Az esküvői fotókon ne szerepeljen a koszorúslányok gyűrűjében, és ne vonuljon a koszorúslányokkal a temlplomba, és ne mellettük álljon. Viszont érezze jól magát a választott ruhájában vendégként. Csokorra nem lesz szüksége. De majd kitalálja hogy csokor helyett mit szeretne tartani a kezében. Legyezőt, szütyőt, fodros keszkenőt, kismacskát.... bármit amit akar. Csak egy szép ruhás vendégként lesz jelen.

2015. ápr. 25. 12:49
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Vajon fölfogta mit jelent az esküvő szervezése? A koszorúslányok ruháinak kitalálása olyan mint a csokor színeinek kitalálása és hozzáhangolása az egyéb díszítő elemekhez. Ez egy ilyen dolog. Ha bálba mennétek akkor nem szólna neki senki.
2015. ápr. 25. 12:52
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
A fényképésszel is meg tudod beszélni hogy amikor a koszorúslányokkal fényképezkedtek, őt majd külön leültetik valahova addig, hogy ne szerepeljen a képeken. Esetleg lőttök egy-két képet mint menyasszony és kislány. Vagy azokon a csoportképeken tud szerepelni ahol a szülők és egyéb rokonok is melletetek állnak. Olyan képeken ahol például koszorúslányok gyűrűjében áll a menyasszony nem szerepeltetitek.
2015. ápr. 25. 12:58
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
Ha megkérdezik miért nem szerepelhet a képen. A fényképész válaszolhatja hogy: " Mert nincs koszorúslány ruhában." Ennyi
2015. ápr. 25. 12:59
 20/26 anonim ***** válasza:
34%

Neked van igazad, de én nem idegesíteném magam rajta.

Te döntöd el: ha mindenáron érvényesíteni akarod akaratod, ami amúgy jogos is, és fontosnak érzed ezt a ruha témát, akkor úgyis balhé lesz belőle, ha meg rájuk hagyod, akkor lenyugszanak a kedélyek, de habos ruhában lesz a lány.

2015. ápr. 25. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!