Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom mit csináljak, meg haragudtak rám a koszorúslány dologgal kapcsolatban?
Nyáron lesz az esküvőnk.
Két barátnőmet kértem fel koszorúslánynak.
Aztán a leendő sógornőm mondta, hogy a lánya is koszorús lány akar lenni (12 éves).
Mondtam, hogy oké rendben van de a ruhára van külön kikötésem illetve ezt ők állják. Egyforma ruhát választottunk a csajokkal, letisztult vonalak. Nem az a habos-babos.
Első körben nem foglalkoztak a kikötésemmel és kislány habos-babos ruhát választott.
Mondtam, hogy ne haragudjanak de ha nem tudnak a kritériumoknak megfelelő ruhát választani inkább hagyjuk.
Ebből kifolyólag ők haragudtak meg rám, mert nem hagyom, hogy a kislány olyan ruhába legyen amibe akar.
Most áll a bál.
Mit csináljak velük?
Komolyan már nevetséges a helyzet.
Bocsanat elkuldtem
szoval ettol mwg szep lesz minden ne aggodj.szard le oket :)
Igen amit írtok abban van igazság.
De nem azok után, hogy konkrétan ki követelem azt, hogy a gyerekem legyen koszorúslány.
Ha már ki követelem akkor ezeket a szabályokat én is betartom.
De a fele fizetést meg sem említettem mert annyira ragaszkodtak ehhez a ruhához, hogy vagy ez vagy én vagyok a minden rossz.
Tenyleg szard le
szerintem ez reszben a te bosszantasodra van.
Velem jól jártál volna, már ennyi idősen se voltam oda a rózsaszínért, de volt egy csodaszép kék báli ruhám (nem tudom, honnan kaptam, nem volt hova felvennem, de eltettem emlékbe). :-)
Figyelj, a te esküvőd, mondd meg nekik, hogy nem szeretnéd rontani az összképet, te ragaszkodsz a tervezett ruhához, és színkombinációhoz, eredetileg a kislány nem lett volna koszorúslány, ők könyörögték ki, ha nem akarnak alkalmazkodni, nem kell, hogy koszorúslány legyen, és akkor jöhet a habosbabos rózsaszínben egyszerű meghívottként, ha akar, de ha koszorúslányként akar ott lenni, akkor alkalmazkodjanak hozzád.
Vannak ilyen szülők, akik elvárnák hogy az ő kis tündi-bündijüknek a vágyait teljesítse mindenki. Ha valaki nemet mond, akkor azt úgy kezelik hogy egy kislány lelkébe tapostak bele. Arra pedig nem is gondolnak hogy ők provokálták ki.
Hisztisek és önzőek a sógornődék.
Megoldás: Mivel nem szeretne olyan koszorúslány ruhában lenni mint amilyet választottatok, nem lesz koszorúslány. Nem te kérted hogy legyen az.
Második megoldás: Mivel vágyik arra a ruhára, vegye fel nyugodtan és legyen egész lagziban abban a ruciban vendégként. A korából adódóan el fogja mindenki fogadni az öltözékét vendégként.
Az esküvői fotókon ne szerepeljen a koszorúslányok gyűrűjében, és ne vonuljon a koszorúslányokkal a temlplomba, és ne mellettük álljon. Viszont érezze jól magát a választott ruhájában vendégként. Csokorra nem lesz szüksége. De majd kitalálja hogy csokor helyett mit szeretne tartani a kezében. Legyezőt, szütyőt, fodros keszkenőt, kismacskát.... bármit amit akar. Csak egy szép ruhás vendégként lesz jelen.
Neked van igazad, de én nem idegesíteném magam rajta.
Te döntöd el: ha mindenáron érvényesíteni akarod akaratod, ami amúgy jogos is, és fontosnak érzed ezt a ruha témát, akkor úgyis balhé lesz belőle, ha meg rájuk hagyod, akkor lenyugszanak a kedélyek, de habos ruhában lesz a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!