Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom mit csináljak, meg haragudtak rám a koszorúslány dologgal kapcsolatban?
Nyáron lesz az esküvőnk.
Két barátnőmet kértem fel koszorúslánynak.
Aztán a leendő sógornőm mondta, hogy a lánya is koszorús lány akar lenni (12 éves).
Mondtam, hogy oké rendben van de a ruhára van külön kikötésem illetve ezt ők állják. Egyforma ruhát választottunk a csajokkal, letisztult vonalak. Nem az a habos-babos.
Első körben nem foglalkoztak a kikötésemmel és kislány habos-babos ruhát választott.
Mondtam, hogy ne haragudjanak de ha nem tudnak a kritériumoknak megfelelő ruhát választani inkább hagyjuk.
Ebből kifolyólag ők haragudtak meg rám, mert nem hagyom, hogy a kislány olyan ruhába legyen amibe akar.
Most áll a bál.
Mit csináljak velük?
Komolyan már nevetséges a helyzet.
Közöld velük, hogy eza te esküvőd és nem a sógornőd lányának a parádéja, az ő esküvőjén azt vesz fel, amit akar, a tiéden ennyi kikötés van. Ha koszorúslány akar lenni, akkor az egyen-koszorúlányruhát viselje. Ha habos-babost akar, akkor marad a vendég státusz.
Alapból azt nem értem amúgy, hogy jön ahhoz a vőlegényed kis 12 unokahuga, hogy ő AKAR koszorúslány lenni és ő AKARJA megmondani, milyen ruhája lesz. Inkább a hülye sógornőd dumálhatta a tele a gyerek fejét...
Nem értem a szülőket. Még ők szólnak, hogy szeretne a lányuk koszorús lány lenni.Nálunk felkérni szokták őket.Megbeszéltek valamit, hogy milyen ruhában lesz a többi koszorúslány, ehhez képest ők választanak valami tök mást!
Az oké, hogy a kislány mást akar, de az nem, hogy a szülei elmennek és megveszik neki azt.
Nálunk úgy szokás, hogy a koszorús lányok és a menyasszony megbeszélik, hogy ki, mit szeretne, hogy lenne a ruha.Aztán ha egyenruha van akkor mindenki egyenben lesz. NINCS kivétel. Ha meg valakinek nem tetszik az egyenruha ötlet akkor nem lesz koszorúslány.Ha nem úgy beszélték meg akkor mindenki olyat vesz fel amit akar.
A kislány azért akar egyébként koszorúslány lenni, hogy felvehessen olyan ruhát? Mert azt anélkül is felveheti.
A szülők szerintem nem értették meg azt, hogy ha valaki koszorús lány akar lenni a saját költségén, attól az még valaki más esküvője. Nem kell csodálkozni meg felháborodni azon ha ezek után, azt mondják nekik, hogy oké akkor inkább köszi ne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!