Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem engedem a nővéremnek h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem a nővéremnek h koszorúslány legyen. Ennyire nem érthető az indokom?

Figyelt kérdés

Nővéremnek van két kislánya,7 és 5 évesek. Az esküvőmön őket szeretném csak koszorúslánynak. Tesóm be van sértődve h ő miért nem lehet. Már olyanokat mondott ha ő nem lehet akkor a lányai se.

Egyedülálló anyuka a tesóm 30 éves,sose volt még férjnél. Azért akar koszorúslány lenni,mert szép ruhában akar parádézni.

Én viszont úgy gondolom h mint két gyerekes anyuka nem való koszorúslánynak. Plussz ha ő az lesz,akkor párom húga is az akar lenni,meg unokatesók is.

2015. ápr. 29. 09:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"Kisgyerekek koszorúslánynak? Kaparjak össze innen-onnan soha nem látott kölyköket? Mert a környezetemben nincsenek gyerekek."

Nem kell kölyköket összekaparni, de ha vannak, akkor miért ne lehetnének ők. Egy kislánynak ez nagyon nagy élmény, szerintem szánalmas a kérdező nővérétől, hogy el akarja lopni a kislányai élményét.

Amúgy eredetileg valóban nem gyerekek voltak, hanem fiatal hajadon lányok és a lényeg az volt, hogy akkor volt lehetőségük nekik is "megmutatni magukat", hátha megtetszenek valakinek. Szerintem egy anyuka ebbe a kategóriába se fér bele.

Persze, ha vegyes a kép, akkor oké, ha van vagy nyolc koszorúslány mindenféle méret, kor stb. de így? Ő két kislányt akar, nem két kislányt, meg mindenféle felnőtteket.

Az anyjuk meg komolyan normális, ha parádézni akar? Ahelyett, hogy a gyermekeiben gyönyörködne, inkább majd igyekszik ő nyomulni majd eléjük is, hogy őt csodálja mindenki?

Elég gáz anyatípus a nővéred, sok kérdést írnak ki ilyen anyák gyerekei ide..

2015. máj. 6. 00:51
 22/37 anonim ***** válasza:

Azért ezt a parádézást megnézném. Konkrétan ezt mondta a nővér? "Figyu, hugi, annyira akarok szép ruhában parádézni!"

De ha meg ilyen a "rossz" a nővér, a gyerekei csak kellenek, hogy "parádéztasd" őket.

2015. máj. 6. 01:08
 23/37 anonim ***** válasza:

Hát én voltam olyan esküvőn, ahol a nővér akinek nem sikerült férjhez menni nem tudta feldolgozni, hogy nem róla szól a nap és kikövetelt egy szerepet magának, amit kb. ilyen ruhában látott el: [link]

Azzal a különbséggel, hogy a foci méretű csöcseiről még én nőként is alig bírtam levenni a szememet, mert azt hittem, hogy ha megmozdul menten kiesik mindkettő. A legjobb az egészben az volt, hogy a menyasszony csak aznap szembesült a rucival, mivel neki nem is olyat mutatott, hogy mit fog viselni. Nem lettem volna a helyében, pedig nem vagyok egy önbizalomhiányos darab.

2015. máj. 6. 01:14
 24/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem az első és legfontosabb ebben a kérdésben, hogy te és a vőlegényed mit szeretne, mert ez a ti napotok és nem a tesódé, nem az ő parádézásáról szól. Egy intelligens, felnőtt nőnek ezt fel kellene fognia, pláne ha már gyerekei is vannak. Ha te a kislányokat akarod koszorúslánynak, akkor őket hívod és kész. Mellesleg milyen anya az, aki sajnálja ezt a "szerepet" a gyerekeitől és ha ő nem lehet, akkor a gyerekek se legyenek? Ennek már kicsit önzőség szaga is van. Az jó ötlet lenne, keríteni neki vmi szerepet, ha nem lehet koszorúslány, de ha tud is ahhoz méltóan viselkedni, mert pl a tanú azért nem rózsaszín ruhában parádézik. Általában. Azzal sem értek egyet, hogyha a testvérem, akkor szó nélkül teljesítenem kell számára valamit, amit elvár (itt hogy koszorúslány lehessen), mert különben megsértődik. Nekem ez pont fordítva lenne elfogadható: ha már a testvéremről van szó, elfogadom és tiszteletben tartom a döntését, zokszó nélkül. Nem pedig kiverem a hisztit, mint egy ovis:)
2015. máj. 6. 01:15
 25/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk erre találták ki angolszász területeken a matron of honour-t - "első koszorúslány ", aki már asszony.
2015. máj. 6. 06:28
 26/37 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki, hogy nyugodtan kiröhögtetheti magát, de tegye máshol. Az én esküvőmön kislányok lesznek koszorúslányok. De jó, hogy öcsém van.
2015. máj. 6. 07:57
 27/37 anonim ***** válasza:

"Kaparjak össze innen-onnan soha nem látott kölyköket?"

Örülök, hogy értetted a lényeget...

2015. máj. 6. 10:15
 28/37 A kérdező kommentje:

Nem,persze nem igy mondta h koszorúslány akar lenni h parádézzon. Hanem azt h az akar lenni,h fel tudja venni azt a ruhát amit ő kinézett magának a ruhakölcsönzőben.

A lányokat meg nem parádéztatni akarom,hanem szeretem őket,és szeretnének koszorúslányok lenni. Nem villogni akarok velük vagy ilyesmi.

A nővérem meg hülye,mert nem képes felfogni,ha ő koszorúslány lenne,akkor a béke érdekében párom hugának,meg az én és a párom részéről lévő unokatestvéreket is fel kellene kérni.

Így is volt anyós részéről hiszti h sógornőmet nem kértük fel koszorúslánynak,meg az unokatestvéreket. Mert h annak idején az ő lánya is koszorúslány volt a szülök v kik esküvőjén,és illik viszonozni. Mondjuk ezt az én anyámtól is hallgattuk h mi tesómmal unokatesónk esküvőjén koszorúslányok voltunk,illik felkérni viszonzásképpen.

Meg tesóm ugy gondolja h majd az ő ruháját is fizetni fogjuk,ha már a kislányokét igen. De ha ő az lesz és kifizetjük a ruhát,akkor a többieknek is ki kéne.

És mint írtam nem leszünk sokan,50 fő,és akkor abból 10 csak koszorúslány.

Emellett én ugy gondolom ha koszorúslánynak legyen párja akivel bevonul,meg akivel a gyertya keringőt eljárja(nálunk az a szokás a vacsi kezdetekor /ha felnőttek,tinik vannak,nem kisgyerekek/ a koszorúslányok a párjaikkal mielött belép az ifjú pár gyertyát tartva keringőznek a lesötétített terembe). Nővéremnek nincs párja sem,unokatesók között is vannak is szinglik. Így akkor vagy kellene hivni nekik vki barátot akit nem is ismerünk mi,vagy meghivni egy távolabbi rokont és családját ahol a fiú rokon elvállalja h lesz a kisérője a koszorúslánynak.

2015. máj. 6. 10:25
 29/37 anonim ***** válasza:

Nos, a koszorúslány a menyasszony rokona /baratja szokott lenni, a kísérő pedig a vőlegény rokona/baratja, de mindegy.

Annyit kell akkor csak mondani, hogy te csak a kislányokat akarod és kész. Ha megfelelő neki, jó, ha nem, akkor nem lesz koszorúslány egyáltalán, sőt, az esküvőre eljonni se kötelező

2015. máj. 6. 10:31
 30/37 A kérdező kommentje:

Hiába mondtam neki h csak a lányokat szeretném koszorúslánynak. Még mindig be van sértődve h akkor ha ő nem lehet a lányok se,sőt akkor el se viszi őket,majd azon a hétvégén az apjuknál lesznek(amugy is láthatás lett volna,de én beszéltem a a lányok apjával h esküvő lesz meg minden,és szeretném ha a lányok ott lennének,de tesóm nem akar cserélni hétvégét. Ő mondta h nem probléma ha kimarad a láthatás,majd két hét mulva pótolja). Pedig a gyerekek is várják már a lagzit.

Anyukám szerint engedjek nővéremnek. De a plussz költségeket senki nem fizeti ki helyettünk.

2015. máj. 6. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!