Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 tanús esküvőt szeretnénk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 tanús esküvőt szeretnénk a vőlegényemmel. Mit csinálnátok ha a szülők bele akarnak szólni mindenbe?

Figyelt kérdés
Júniusba lesz az esküvőnk. Vőlegényemmel megbeszéltük, hogy egyikünk se akar felhajtást mert nem éreznénk jól magunkat. Eleve ez ki lett kötve amióta szervezzük. Párom szülei képtelenek ezt megérteni és elfogadni. Szerintük így nincs is értelme összeházasodni. Eddig kedveltek, de mostanra már ott tartunk, hogy le akarják beszélni a páromat rólam. Hogy lehetne bennük nyomatékosítani? Iszonyú makacsak és erőszakosak. Szeretném megőrizni a jó viszont, de nem engedem hogy elontsák az akaratukkal a mi napunkat.
2015. ápr. 28. 07:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
nekünk volt buli is, de úgy sem véded ám ki a hülyeséget. Velünk azért vesztek össze, mert a tököm tudja hányadik unokatestvérét nem hívtuk meg, csak a szűk családot.. Nyilván nem engedtünk. Utána jött az, hogy a barátok minek lesznek ott, a család fontosabb, úgyhogy a barátaink helyett hívjuk meg a xy unokatesót és családját, akit én nem is láttam a 6 év alatt. Akkor mondtuk, hogy téma vége, ha valami nem tetszik, nem kell jönni. Csend lett egyből!
2015. ápr. 28. 09:29
 12/18 A kérdező kommentje:

Pont tegnap beszélgetett el párom a szüleivel. Én direkt nem voltam ott.

Végig azt hajtogatták, hogy ők akkor nem is jönnek ha nem hívjuk meg az egész rokonságot. Meg akkor minek az egész esküvő?! Mi megadjuk nekik a választás jogát. Nem értem, hogy miért ilyen makacsok.

2015. ápr. 28. 09:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Végig azt hajtogatták, hogy ők akkor nem is jönnek ha nem hívjuk meg az egész rokonságot."

Akkor megmondjátok nekik - amikor a konkret idöpontot közlitek, hoyg ha nem jönnek, ÖK MARADNAK LE erröl, nektek nem ök a fontosak, hanem ti ketten

2015. ápr. 28. 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Fura hozzáállás. Kérdezzétek meg tőlük, hogy szerintük miről szól az esküvő, arról, hogy a rokonok bulizzanak, vagy hogy két ember összekösse az életét?

Nem tudok újdonságot leírni a többiekhez képest. Adtok meghívót, aztán vagy eljönnek vagy nem, és kész. Állítsátok őket kész tények elé, nem kell győzködni őket az igazatokról. Nektek így jó, majd megbékélnek.

2015. ápr. 28. 10:36
 15/18 gömbicica ***** válasza:
22%

mindenkinek szive joga eldönteni, hogy megosztja-e ezt az eseményt a rokonokkal, barátokkal, vagy elsétálnak pár+2tanu+4 fő szülő az anyakönyvi hivatalba.

Az, hogy "lagzi" legyen, az még nem jelenti azt, hogy csillió összeget kell rá költeni.

Lehet egy állófogadásos egyszerü dolog is bármely étteremben.

A lakodalom és a család, barátok összejövetele épp ugy egyfajta szokás, mint pl. temetéskor a halotti tor.

Persze egyik vidám, másik szomorul Ugyan igy szokás (volt) a husvéti locsolás..... és sorolhatnám.

Aztán ezek a szokások valahogy idővel mind köddé válnak majd.

Szerintetek jó dolog ez?

Gyerekeimnek volt lagzija (nem vagyunk milliomosok!!!) de mai napig emlegetjük, és emlegetik az azon részt vevők, hogy mennyire jól érezték magukat.

persze egy házasság jó, vagy rossz kimenetele nem azon fog mulni, hogy tanus vagy nagyobb esküvő volt.

Ha nem szeretitek a baráti családi kört annyira, hogy megosszátok örömötöket, akkor menjetek szük körben.

Megjegyzem én annak idején kézzel-lábbal hadakoztam a fotózkodás ellen. Mert, hogy minek is az????

Mai napig bánom!!!! ennek már 36. éve(((((

2015. ápr. 28. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a te dolgod, hanem egyértelműen a vőlegényedé, hogy megértesse a saját szüleivel, hogy olyan esküvőtök lesz, amilyet ti szeretnétek.
2015. ápr. 28. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Mi is miniesküvőt tartottunk, még a templomban is csak 10-en voltunk velünk együtt, utána vacsi egy étteremben és kész, mi azóta is örülünk, hogy így döntöttünk, nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön. Nálunk is volt pár próbálkozás, anyósom nem bírta megérteni, hogy miért nem hívunk rokonokat, de párom határozottan megmondta, hogy nem, mi így akarjuk. Érdekes módon a jóbarátok abszolút támogattak, annak ellenére, hogy ők is lemaradtak, de a távoli ismerősök, meg sose látott rokonok megsértődtek. De kb 1 év alatt mindenki megbékélt.
2015. ápr. 28. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
Rég megette a fene, ha az esküvő lényege az volna, hogy a család elb...ssza egy autó árát egy estéért. Nem ezen múlik, hogy tartós lesz-e egy házasság. Attól meg eleve kiráz a hideg, ha az ifjú pár nagy napjába más akar beleugatni. Ez rólatok szól, olyan legyen, amilyennek ti akarjátok! Aztán a kedves szülők ezt vagy tudomásul veszik, vagy lesz pár hónap mosolyszünet. Igazából a vőlegényeden elég sok múlik, neki kell kezelni ezt a helyzetet, hiszen az ő szülei gáncsoskodnak. Mutassa meg, hogy kiáll melletted és az ötlet mellett, amit elvileg együtt határoztatok el!
2015. ápr. 28. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!