Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanús esküvőt szeretnénk a vőlegényemmel. Mit csinálnátok ha a szülők bele akarnak szólni mindenbe?
Pont tegnap beszélgetett el párom a szüleivel. Én direkt nem voltam ott.
Végig azt hajtogatták, hogy ők akkor nem is jönnek ha nem hívjuk meg az egész rokonságot. Meg akkor minek az egész esküvő?! Mi megadjuk nekik a választás jogát. Nem értem, hogy miért ilyen makacsok.
"Végig azt hajtogatták, hogy ők akkor nem is jönnek ha nem hívjuk meg az egész rokonságot."
Akkor megmondjátok nekik - amikor a konkret idöpontot közlitek, hoyg ha nem jönnek, ÖK MARADNAK LE erröl, nektek nem ök a fontosak, hanem ti ketten
Fura hozzáállás. Kérdezzétek meg tőlük, hogy szerintük miről szól az esküvő, arról, hogy a rokonok bulizzanak, vagy hogy két ember összekösse az életét?
Nem tudok újdonságot leírni a többiekhez képest. Adtok meghívót, aztán vagy eljönnek vagy nem, és kész. Állítsátok őket kész tények elé, nem kell győzködni őket az igazatokról. Nektek így jó, majd megbékélnek.
mindenkinek szive joga eldönteni, hogy megosztja-e ezt az eseményt a rokonokkal, barátokkal, vagy elsétálnak pár+2tanu+4 fő szülő az anyakönyvi hivatalba.
Az, hogy "lagzi" legyen, az még nem jelenti azt, hogy csillió összeget kell rá költeni.
Lehet egy állófogadásos egyszerü dolog is bármely étteremben.
A lakodalom és a család, barátok összejövetele épp ugy egyfajta szokás, mint pl. temetéskor a halotti tor.
Persze egyik vidám, másik szomorul Ugyan igy szokás (volt) a husvéti locsolás..... és sorolhatnám.
Aztán ezek a szokások valahogy idővel mind köddé válnak majd.
Szerintetek jó dolog ez?
Gyerekeimnek volt lagzija (nem vagyunk milliomosok!!!) de mai napig emlegetjük, és emlegetik az azon részt vevők, hogy mennyire jól érezték magukat.
persze egy házasság jó, vagy rossz kimenetele nem azon fog mulni, hogy tanus vagy nagyobb esküvő volt.
Ha nem szeretitek a baráti családi kört annyira, hogy megosszátok örömötöket, akkor menjetek szük körben.
Megjegyzem én annak idején kézzel-lábbal hadakoztam a fotózkodás ellen. Mert, hogy minek is az????
Mai napig bánom!!!! ennek már 36. éve(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!