Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy kezeltétek a szülők beleszólását az
esküvőszervezésbe?
Mosolyogva. Aztán volt amit bevettünk a terveinkbe, volt amit nem. A végső döntést úgyis a pár hozza meg. Akinek meg nem tetszik, mehet amerre akar.
Persze ez attól is függ ki fizeti az esküvőt.
2015. febr. 6. 19:48
Meghallgatom, mérlegelem, megbeszélem a párommal, és eldöntjük, hogy megfogadjuk-e a tanácsot, vagy sem. Ezt előre közöltük, hogy igen, tanácsot adhatnak, véleményt mondhatnak, ha akarnak segíthetnek is, de mi döntünk a végén. Eddig működik, mind a két oldalról. :)
2015. febr. 6. 19:48
3/12 A kérdező kommentje:
Na igen, pénz.. Kb. a harmadát előre odaadták, de direkt mondtam, hogy csak akkor adják, ha ezzel nem érzik magukat feljogosítva, hogy beleszólnak mindenbe. Persze, persze, mi esküvőnk. Kb 2 hónap múlva vissza akartam adni a pénzt, hogy hagyják abba. Aztán most, hogy közeledik az esküvő egyre durvább. Minden döntésemet megkérdőjelezik, kérdezés nélkül hívogatnak embereket. Abból volt 2 hétig vita, hogy milyen nevet akarok viselni házasságkötés után, és, hogy nem lesz kesztyűm..
:)))
Nekem nincs ilyen problémám. Szerencsére 100 km-ről szervezem, aztán mikor valamire rákérdeznek, akkor mondom, hogy ja, az már megvan így történt a : ruhával, zenésszel, vőféllyel, teremmel, időponttal.
amit szabadon megszabhatnak, hogy kiket szeretnének meghívni. Ez az esemény egy szülőnek is nagy ünnep, úgyhogy hagytunk nekik is teret, szerencsére nem ugrott meg nagyon a lista, kb 25-30 ember.
Az anyagiakat még nem tudjuk, pótolnak-e s ha igen mennyit...
2015. febr. 6. 20:49
Szia! Igaz, hogy nálunk nem volt lagzi, de ha lett volna, akkor sem hagytuk volna, hogy bárki is beleszóljon. Ez a pár napja, ne más szabjon meg dolgokat. Most a közeli ismeretségemben van olyan, hogy a lány anyja szabja meg pl azt is, hogy milyen leves legyen. Szintén a lány anyja meghívja a saját 28-dik unokatesóját is, akit a lánya szinte nem is ismer. Szinte mindent a lány, meg az anyja akar intézni. A vőlegénynek szinte semmilyen beleszólása nincs a saját esküvőjébe.
2015. febr. 6. 21:26
6/12 A kérdező kommentje:
Anyám azt mondja, hogy még örüljek, hogy ő csak ennyire szól bele, egy ismerőse süti nyalókát akart a saját esküvőjén, de az anyja nem engedte...
Ha ők fizetik akkor jogos h beleszólnak. Minket nem pènzeltek,vègig güriztünk egy èvet h meglegyen a pènz rá.azt se akartuk h bbeleszóljanak e nem is az ő dolguk lenne .. Ez a mi boldogságunk
2015. febr. 7. 07:19
Az én részemről nincs beleszólás, viszont a másik oldalról igen erősen van. Legutóbb beszóltam, hogy egy fityinget sem adnak bele, akkor kuss legyen a neved. Persze azért finomabb szavakkal, de erélyesen. Azóta nincs hír felőlük :).
Ha pénzt adnak bele, akkor beleszólnak. Ez van gyerekek,
2015. febr. 7. 09:02
Szerintem meg nem arról szól hogy ha adnak pénzt beleszólnak... Persze nyilván figyelembe kell venni az ők kívánságaikat, de nem olyan szinten, hogy akkor a kiskanáltól, a zenészig mindent.
Ha valaki ad, akkor azt adja jó szívvel, ne azért adja, hogy zsarolhasson utána...Az ilyen szülőtől hányingerem van.
Írtam már korábban, hogy nálunk nincs beleszólás, eddig a vendégek csak, amit ők is "szerveztek"...ez így helyes szerintem.
2015. febr. 7. 09:06
Nekem abba szóltak bele amiről megkérdeztem a véleményüket. Valamit ezzel kell tenned, mert így abba is beleszólnak majd milyen színűre fessétek a lakást, milyen ruhát adj a gyerekre, mit főzzél ebédre stb. Férjed mit szól ehhez?
2015. febr. 7. 09:49
Kapcsolódó kérdések: