Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki fiatalon (21 év alatt) házasodott? Szülők mit szóltak hozzá?
Van, pont 21 éves voltam, mikor férjhez mentem. A férjem akkor 25 éves volt.
Már együtt voltunk egy ideje (de előtte mindketten éltünk, egyikünknek sem az első komoly kapcsolata volt a másikkal), amikor erre a döntésre jutottunk, a szülők nem szóltak semmit, abszolút támogatták és elfogadták a döntésünket. Mindketten dolgoztunk, saját életünk volt.
23 éves voltam, mikor a kisfiunk megszületett, idén volt az 5. házassági évfordulónk. Szóval elég tartós eddig és nem is szándékozunk elválni.:)
Nekem 1, páromnak 3 hónappal az esküvő után volt a 22. szülinapja
Szülők nem szóltak semmit, örültek, 3 éve voltunk együtt. Meg azóta is :)
19 voltam ő 21.Szülők nem örültek de azóta jól el vagyunk velük.Nem bántuk meg.Azóta van 2 lányunk.Ennek már 6 éve.
25N
Hozzámentem az első szerelmemhez 20 évesen. Hat év múlva elváltunk. Született egy lányom, akinek nagyon örülök.
De! Szerintem nem szabad az elsőhöz hozzámenni, főleg ilyen fiatalon.
Minden korszaknak megvan a maga életfeladata. Ebben a fiatal felnőtt korban a bulizás, tanulás, ismerkedés, tapasztalatszerzés, külföldi országok felfedezése, élmények gyűjtése, együtt élés kipróbálása, kompromisszum kötésének gyakorlása stb.
Egy házassággal kb. 26 év alatt megkötözöd magad. Onnantól mindig alkalmazkodnod, harcolnod kell azért ami a te szemszögedből helyes.
Ma csak ilyen kérdések vannak, mit szólnak a terhességhez, házassághoz, holnap mit szólnak a terhes menyasszonyokhoz a szülők.
Érett lennél hozzá akkor nem lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!