Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bántó a szülők számára, ha nem lesz kikérés?
Szerintetek bántó az, ha elmarad a kikérés, vőlegény esetében, menyasszony esetében egyaránt?!
Nem szeretnénk kikérést, nem tetszik nekünk, hogy ott rímbe szedve, búcsúztassák el a gyerekkorunkat, a szüleinket, én egy esküvőn sem voltam tőle meghatódva, plusz már több éve együtt élünk, semmi értelme búcsúzni a szülői háztól.
Plusz, a párom régi álma, hogy a templomban lásson majd először meg, úgy, hogy ő áll az oltárnál én meg megérkezek.
Mikor mondtuk anyósom kiborult, hogy nem úgy illik, meg nem úgy szokás.
Az az igazság, hogy nem szeretnénk megbántani őket, de szeretnénk ragaszkodni az elképzeléseinkhez. Viszont ha tényleg sértésnek számít, talán lenyelnénk.
Nálunk kicsi a lakás is, egyáltalán nem fér el sok ember sem...
Szülői szemmel nézve inkább örülnék, hogy nem akar a gyerekem idétlen rímes kikérést meg paródiát rendezni. Nem is valószínű, hogy belemennénk, nálunk ez nagyon nem szokás.
Ha falun éltek, és a szüleitek régies felfogásúak, öregek, akkor lehet, hogy bántó nekik, de túlteszik magukat rajta, ne aggódj.
Az a lényeg, hogy ti mit szeretnétek.
Mi nem adtunk a szokásra. Úgy rendeztünk mindent, ahogy mi akartunk, és a végén csak olyan visszajelzések jöttek, hogy de jó volt minden.
Ne hagyjátok magatokat rábeszélni olyan helyzetre, amiben Ti kényelmetlenül éreznétek magatokat
Kedves Utolsó!
Nekem is ez volt a másik gondolatom, hogy akkor meg a páromnak legyen, de nekem ne...még gondolkodunk ezen a változaton...
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!