Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők, szülőköszöntő. De hogyan?
A vőlegényem szülei elváltak, amikor a párom 7 éves volt. Egy darabig látogatta őket az apukájuk, de volt, hogy 3 évig azt se tudták, hogy él-e, vagy hal-e. A párom nem szeretné, ha az apja a szülők közt ülne az első sorban, és ki szeretné hagyni a szülőköszöntőből is. Igazából anélkül is meglenne, hogy meghívja, de az anyja (a leendő anyósom) ragaszkodik hozzá.
Hogyan kivitelezzük, hogy kimaradjon a szülői kiváltságokból?
"Igazából anélkül is meglenne, hogy meghívja, de az anyja (a leendő anyósom) ragaszkodik hozzá."
A vőlegényed miért nem áll a sarkára?
Ha az apuka egy kicsit magába néz, akkor rájön, hogy nincs oka felháborodni, amiért nem lesz felköszöntve.
Az ilyen "apa" csak spermadonor.
Igaza van a korábbi hozzászólónak, a vőlegény álljon a sarkára. Anyós ne szervezgessen.
marpedign ha meg van hivva, akkor a szulok kozott kell ulnie.
A koszontoben gyorsan megkoszonnem mind a negy szulonek, nevek vagy barmi extra nyalas nelkul es kesz.
Könnyű okolni az elvált apukát, és gyűlölködni. De a párod, miután felnőtt, mit tett azért, hogy helyrehozza a kapcsolatukat? És te kedves leendő feleség, mit teszel nap, mint azért, hogy legalább a te gyerekeidnek legyen nagyapjuk, és hogy helyrehozhassa, amit ti szerintetek elrontott. Soha nem beszéltetek vele, és csak az anyuka verzióját ismeritek. Biztos vagyok benne, hogy a számotokra ismeretlen körülmények kényszerítették a válásra, és van elfogadható oka is a ritka látogatásainak. Ez mind a leendő anyósod hibája, csak ő áldozatnak állítja be magát. Keressétek meg, beszéljetek vele. Nehezen fog megnyílni, de a te segítségeddel, mire lesz az esküvő sikerülni fog. Addigra meg okafogyottá válik a kérdésed.
"Gyűlölködni könnyebb, mint a problémákat megbeszélni, és szereterben megoldani."
36F és nem vagyok elvált...
én is voltam már ilyen esküvőn, de ott az apa csak a templomba ment el. meg volt hívva a lagziba is, de úgy hívták, hogy érezze, nem szívesen látott vendég. ha van a párod apukájában egy kis szégyenérzet, nem fog elmenni bulizni veletek.
a szülőköszöntő meg úgy volt, hogy a lányos háznál volt a vendégvárás, de csak a pár legközelebbi rokonainak, ott a nevelőapától búcsúztatták el. természetesen az apát oda nem hívták.
amúgy pár évvel később kibékültek, mikor jött az unoka. a viszony most se felhőtlen, de mivel mindkét fél szenvedett, azért sokkal jobb a helyzet. neked abban kell támogatnod a párodat, hogy hívja meg az apját az ő saját lelkiismerete miatt, meg mert egy részének úgy is hiányzik az apja, még ha soha be nem vallaná, akkor is. a legszemetebb szülőkhöz is ragaszkodnak a gyerekeik, még akkor is, ha azok erőszakolták is őket. Ez a szomorú igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!