Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ültetés elvált szülők esetén?
Nálunk apukámnak van új (10 éve) felesége, anyunak nincs párja. Nálunk így volt az ültetés: én, mellettem apu felesége, apu, anyu, mamám. Azért volt így, mert mamám nem akart apu mellé ülni, egyébként mellettem is anyu ült volna, úgyhogy nálunk ez egy speciális eset volt. Végül apu és mamám az esküvőn kibékültek. Szerencsére, mert mamám rá 1 hétre meghalt.
Szerintem üljön melletted anyukád, mellette a párja, utána apukád és a párja.
Mint ahogy az első, attól hogy elváltak még ők a szüleid ezen az új párok sem sértődhetnek meg.
Apát agy anyát hátrébb rakod az új párján na azon megsértődnek az biztos.
Köszi a tippeket!
Izgalmas lesz, nem felhőtlen a viszony. :) Lesz most egy "próba", amolyan eljegyzési buli. Meglátjuk. :)
HA van egy húgod vagy egy öcséd akkor őt is be lehet a 2 pár közé ültetni. Ha nincs, akkor a véleményem egyezik az előttem szólókéval.
Egy másik verzió: Ültessétek magatok mellé a tanúkat és ne a szülőket - voltam már több ilyen esküvőn, a Tisza környékén ez kifejezetten szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!