Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ültetés elvált szülők esetén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ültetés elvált szülők esetén?

Figyelt kérdés
Hogyan legyen az ültetés, ha a szüleim elváltak? Anyut szeretném magam mellé, és mindkettejüknek van párja. Max 40 fő vendég. Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg?

2014. jún. 11. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Szüleid ülhetnétek mellettetek, körülöttetek a párjaikkal.
2014. jún. 11. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálunk apukámnak van új (10 éve) felesége, anyunak nincs párja. Nálunk így volt az ültetés: én, mellettem apu felesége, apu, anyu, mamám. Azért volt így, mert mamám nem akart apu mellé ülni, egyébként mellettem is anyu ült volna, úgyhogy nálunk ez egy speciális eset volt. Végül apu és mamám az esküvőn kibékültek. Szerencsére, mert mamám rá 1 hétre meghalt.

Szerintem üljön melletted anyukád, mellette a párja, utána apukád és a párja.

2014. jún. 11. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A főasztalnál üljön mindkét szülő a saját párjával. Ha anyukádat szeretnéd magad mellé, akkor te, anyukád, a párja, apukád, apukád párja, a vőlegény mellett meg az ő szülei.
2014. jún. 11. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Mint ahogy az első, attól hogy elváltak még ők a szüleid ezen az új párok sem sértődhetnek meg.

Apát agy anyát hátrébb rakod az új párján na azon megsértődnek az biztos.

2014. jún. 11. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Izgalmas lesz, nem felhőtlen a viszony. :) Lesz most egy "próba", amolyan eljegyzési buli. Meglátjuk. :)

2014. jún. 11. 12:54
 6/10 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%
Groteszk jelenet: egy esküvő, ahol az örömpárt az elvált szüleik veszik körül. Olyan Örkényes a helyzet.
2014. jún. 11. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Ez igen gyakori jelenség, semmi különleges nincs benne. Groteszk? Lehet, de az élet ilyen, nem rózsaszín lányregény.
2014. jún. 11. 14:17
 8/10 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%

[link]

Tessék inkább olvasni egy jót.

2014. jún. 11. 14:40
 9/10 Kései Sirató ***** válasza:
100%

HA van egy húgod vagy egy öcséd akkor őt is be lehet a 2 pár közé ültetni. Ha nincs, akkor a véleményem egyezik az előttem szólókéval.

Egy másik verzió: Ültessétek magatok mellé a tanúkat és ne a szülőket - voltam már több ilyen esküvőn, a Tisza környékén ez kifejezetten szokás.

2014. jún. 11. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2 fős kerek főasztalunk volt, a többi asztal a teremben elszórva. Egyszerűen külön asztalhoz ültettem őket.
2014. jún. 11. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!