Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ültetés, ebben az esetben hogyan csináljam?
A szüleim elváltak és anyukámnak új párja van, apukámnak nincs. Mellettem üljön apukám, mellette anyukám és ő mellette anyu párja? Nem akarnám anyu párját a főasztalhoz ültetni,de gondolom muszáj, nem? Vagy mivel U alakos lesz, anyut ültessem a szélére és a hosszú sor első székére meg a párját? Akkor egymás mellett ülnek, de a párja mégsem a főasztalnál. De akkor mamám beljebb ül, mint anyu??
Anyu mellett szívesen ülnék...
En ezt csinalnam
Anya, apa, nagymama nagypapa
Ez eskuvo, a te eskuvod es a szuleiddel kell egy asztalnal ulnos nem anyukad eppen aktualis pasijaval.
Ez most rolad es a te csaladodrol szol.
Fotozason ida all anyukad melle?
Nálunk a férjem családjában volt ez a helyzet, mi így oldottuk meg:
Férjem -> Férjem apukája -> férjem testvére -> férjem anyukája -> férjem anyukájának a párja
Ha neked is van testvéred, akkor ez egy jó megoldás lehet, ha pedig nincs, akkor az a verzió, amit te is írtál:
Apukád -> Anyukád -> Anyukád párja
5!
Párokat nem szokás szét ültetni,,,,,
Párokat nem illik szétültetni, szerintem ez tiszteletlenség lenne anyukáddal szemben. Meg az ő párját akkor hova/kihez ülteted?
Ha belegondolsz, akkor anyukád a saját párjával akar bulizni, eltölteni 8-10 órát, nem apukáddal, akitől elvált...
Ha úgy döntesz, hogy külön ülteted, akkor anyukád a vacsora után úgyis odaül mellé, és akkor csak annyit érsz el, hogy az ő széke végig üres lesz.
Nem akarnám őket konkrétan szétültetni, hanem mondjuk:
1. Mellettem Apu, mellette mama, Ő mellette anyu és az U alak külső részén az első széken Anyu párja... így bár sarkosan, de egymás mellett ülnek. (csak így anyu a szélére kerül..)
2. Mellettem anyu, mellette apu (nincsenek rosszban), mellette mama, és az U alak első, de nem külső, hanem belső székén anyu párja.. így is végülis közel vannak egymáshoz.
Szerintetek?
Nalunk a tanúknak szokás a pár mellett ülni, az örömszülőknek utánuk..
Ebben az esetben én az első változatot választanám, vagy azt, hogy az u asztalt megbontanám, és a főasztalnál csak mi es a tanúk ülnénk, vagy csak mi..
Ilyet is láttam már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!