Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ültetés kialakításának mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ültetés kialakításának mi a menete? Gyors válaszokat kérlek

Figyelt kérdés
Ma megyek az étterembe, ahol a szertartás utáni vacsora lesz. Arra lennék kíváncsi hogy hogy alakítsuk ki az ültetésrendet? Ott helyben nem lehet, de akkor rajzoljam le az asztalokat? Vagy ez hogy műkődik?
2013. aug. 22. 08:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindenkit oda rakol ahova szeretnél. Nálunk úgy lesz, hogy külön asztalnál lesz az én (nő) rokonaim, külön a páromék és egyben lesznek a barátok.
2013. aug. 22. 08:43
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Gyors
2013. aug. 22. 08:45
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Én egyszer voltam egy olyan lagzik, ahol külön ültették a fiatalokat, hogy jól érezzék magukat. Ennek az lett a vége, hogy kb. húszan ültünk együtt, talán 4-5 ember ismerte egymást. A többiek végig unták az egészet. Én direkt kértem, hogy hadd maradjak a szüleimmel, de nem engedték meg, mert nem volt ott már hely.
2013. aug. 22. 08:49
 4/14 A kérdező kommentje:
1. félreértettél: nem az érdekel hogy kit hova ültessünk. :) Hanem hogy az étteremben rajzoljam le az asztalokat és aszerint itthon csináljuk meg az ülésrendet? Szóval érted, a fejemből nem tudom kitalálni hogy most kerek asztalok lesznek, vagy hosszúkásak.
2013. aug. 22. 08:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Elmész ma az étterembe, ott elmondják, hogy hogyan lehetne az asztalokat tenni, látni fogod milyen asztalok vannak, hány személyesek. Magadnak feljegyzed, lerajzolod, ott is kérhetsz segítséget, hogy esetleg magyarázzák el, milyen lehetőségek vannak, hova, hány asztal fér, milyen formában. Ezt lerajzolod magadnak, otthon pedig szépen elkezditek kitalálni, hogy lehetőség szerint kit hova ültess.
2013. aug. 22. 08:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az étteremben, hogy hogyan fogják összetolni az asztalokat. Nyilván ez függ az étterem sajátosságaitól, valszeg van bevett formájuk. Ez le kell rajzolni, és akkor át tudod gondolni, hogyan is legyen.
2013. aug. 22. 08:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! Akkor nem ciki ha neki állok ott rajzolgatni. :) Köszi a válaszokat! :)
2013. aug. 22. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező legtöbb étteremben nem kivánság műsor, hogy te milyen formájú asztalt akarsz. Általában olyat kapsz ami nekik van és ergo amilyen van nekik azért olyan mert a hely ezt kívánja meg!
2013. aug. 22. 09:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: te hol olvastad hogy én milyen asztal kialakítást szeretnék?? Nekem aztán olyan mindegy hogy milyenek, a kérdésem nem erre irányul. Pont azért megyek ma be, hogy lássam, hogyan tudunk ültetni. De ezt ott helyben nem lehet megcsinálni. Érted?
2013. aug. 22. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
45%

Biztos nem ciki, ha nekiállsz rajzolgatni. Miért lenne az? :)

Egyébként miért szeretnél ültetést?

Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyobb létszám esetében jobb, ha a meghívottak maguk találják ki, hogy ki mellett szeretnének ülni. Nálunk nem volt ültetés (kivéve minket és a szülőket, mi egy asztalnál ültünk) és mindenki oda ült ahova és amellé ahova akarat. így nem volt esélye sem annak, hogy olyan emberek kerüljenek egymás mellé akik csak látszólag csípik egymást. Nagyon jó hangulat volt és nagyon jól szerveződtek az asztaltársaságok is. :)

2013. aug. 22. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!