Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ültetés, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ültetés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval...a bátyám esküvőjének szervezésének utolsó fázisában vagyunk... Sajnos, a mi családunk sem makulátlan. Egy nagyon közeli rokont (nagyszülők) mindössze édesanyánkkal szenbeni tiszteletből hívtak meg a bátyámék, igazából senki nem tudja elviselni őket, hogy miért nem részletezném most.

Azon gondolkodtunk kikkel lehetne egy asztalhoz ültetni őket. A mi családunk felöl mindenkinek előjön a viszketegsége, ha róluk van szó, tehát öcsémék, mi a párommal, másik nagyszüleim, apum testvérei szóba sem jöhetnek ilyen téren. Idegenekkel összeültetni nem lehet őket, külön asztalhoz meg durva lenne...

Ilyenkor hogyan kell megoldani?

(A botránytól nem kell tartani, elviseljük egymást, cirkuszok már nincsenek, én pl már évek óta nem láttam őket)

2013. jan. 31. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Leginkább attól függ, hogy hányan vannak a "nemalegszimpatikusabb" emberek és hogy hány személyesek az asztalok.

Ilyen esetben csak a korosztályra szoktak figyelni. Lehet (sőt a "két család egybeforr" szállóige miatt még jól is kisülhet) vadidegenek mellé ültetni őket, csak ha 50 év körüliek, akkor ne a huszonévesekhez.

2013. jan. 31. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
60 és 70 között és hárman vannak...a rokonságból nem tudom ki tűrné el őket :)) nagyon vicces és ugyanakkor nagyon szomorú, sajnos.
2013. jan. 31. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pfff nálunk is így lesz. Körasztalok lesznek és unszimpatikusék hárman vannak. Saját rokonaik nincsenek, akik közé lehet rakni őket, az enyémekre meg nem akarom rászabadítani őket... De muszáj volt meghívni, mert anyós pajtás botrányt csinált volna (nem mintha ő állná) de ő meg ugye a főasztalnál ül majd velünk, így őhozzá nem ültethetem a drágáit.
2013. jan. 31. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt is pont így van. Anyuék a főasztalnál ülnek majd.
2013. febr. 1. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg megvacsoráztok el tudjátok viselni a közelséget. Remélhetőleg úgyis mindenki táncolni meg beszélgetni fog össze-vissza. Mondjuk nem tudom nálatok hogyan szokás lagziban. Nálunk éppen pár ember ült az asztalnál a vacsorán kívül.
2013. febr. 4. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!