Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ültetés? Hogy legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!
Tervezgetjük párommal az esküvőt... :)
Sajnos az én és a párom anyukája is meghalt. Nem tudom, hogy oldjuk meg a főasztalos ültetést ..:( Apósomnak van párja ,de sajnos az én édesapámnak nincs... :( mit tudtok javasolni ? Előre is köszönöm a válaszokat :D
2012. jún. 8. 15:52
1/5 anonim 

válasza:

hát apósod meg "anyósod" üljenek oda természetesen,és ha esetleg van tesód ( lány) akkor őt ültesd apád mellé,vagy ha neki van egy tesója,van uncsi tesó :) Én így oldalám meg:D
2/5 anonim 

válasza:

ez miért gond? nekem sem él apukám, ezért anyukám ul a fôasztalnál, igaz nem pont mellettem, mert van 1 gyermekunk, ô fog mellettem ulni, mellette anyu, aztán a tesom, aki a tanúm lesz és a sogorom. párom oldalán meg a szulei, keresztszulei, keresztapja lesz a tanú. pár éve a tesom eskuvôjén nem volt még gyereke egyikunknek sem, ultek ôk kôzépen, mellettuk, szulô(k), tanúk.
3/5 anonim 

válasza:

Nem értem mi itt a gond? Sajnálom, hogy nincs már veletek édesanyátok. De ettől még miért kéne még az ültetésből ilyen problémát csinálni? Apukád melléd ül, a párod édesapja és "mostohája" meg a párod mellé. Ha van tesód akkor ő is üljön oda apudhoz. Meg amúgy is szerintem a tesóknak is a főasztalnál van a helyük.
4/5 A kérdező kommentje:
Neeee ,félreértés ne essék ,nem gond, csak nem vagyok tisztában azzal, hogy van -e erre valami "szabály" vagy szokás ,hogy ilyenkor ki -hova ... :))
2012. jún. 8. 16:34
5/5 loorien 

válasza:

Ha mast nem tudnal a foasztalhoz ultetni aposodekon es edesanyadon kivul, s paratlanul sem szeretnetek ulni, akkor akar csak ketten is ulhettek ott. Ugy olvastam, hogy ez egyre divatosabb, bar legtobbszor azert, mert a szulok elvaltak es nem hajlandoak meg egymas kozelebe sem ulni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!