Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok vendégként ha így akarnának ültetni?
Kevés vendég lesz,párom a vőlegény testvére.
Azt találták ki,hogy főasztalhoz a pár ül,a szülők,és párom mint testvér.
Nekem hely valamelyik másik asztalnál lenne.
Nem egy futó kaland vagyok,együtt élünk,házasodunk is a közeljövőben,megmondtam hogy vagy párom mellett ülök,az nekem teljesen mind1 hogy a pár közelében vagy legtávolabbi sarokban,vagy el se megyek.
Szerintetek?
Nálunk a főasztalnál mi ültünk, mellettünk a 2-2 szülő és kész.
A főasztalra merőlegesen volt mindkét oldalon 1-1 asztal, ott az első helyen a tesók és párjaik, majd a nagyszüleink következtek.
Nekem sem esne jól, ha nem a vőlegényem mellett ülhetnék.
teljesen egyetértek veled, csak lesnék, hogy mi van??!
nekem eszembe nem jutna a testvérem párját egy másik asztalhoz ültetni..egyszerűen totál hülyén venné ki magát a helyzet.
A párokat alapba együtt illik szokás leültetni, még akkor is, ha nem "fontosabb" személyekről van szó.
Nekem sem esne valami jól.
Ha nem együtt ülünk,biztos hogy nem megyek el,de párom ha megtudja,akkor bár ő a tanu,oltári balhé közepette ő is megmondja hogy nem megy sehova,de még a szülőknek se kell majd jönni a mi esküvőnkre.
Nekem nem kell a pár mellett hely,én ugy tudtam főasztalhoz a pár ül és az örömszülők.
De megemlítetted, hogy ne haragudjanak, ez neked így elég kellemetlen? Hiszen nem ismersz senkit..
Lehet hogy annyira el vannak mindenfélével foglalva, hogy erre nem is gondoltak, és elnézést kérnek, kijavítják a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!