Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként milyen ruhát vegyek fel? Tudom, uncsi kérdés, de kérlek, help me!
A helyzet a következő: kereszttesóm júni 9-én megy férjhez.Délután lesz a ceremónia,lesz templomi és polgári is.Utánna nem hagyományos lakodalom lesz,hanem egy ilyen sacc per kb 80-90 fős kertiparti feelingű dolog,bográcsozással egybekötve(üstben főzik a pörit)Ilyen kötetlen jellegű családi összeföffenés,de lesz azért zene is,ahogyan azt kell:)
Namármost,fogalmam sincs,mit vegyek fel..Keresztapám azt mondta,hogy ő is csak a szertartáskra öltözik ki, a lagziba kb rövidgatyába lesz...
Jó,azzal nincs is semmi gondom,hogy a lagzis részében mibe legyek,mert át akarok majd öltözni...
Nade..szertartásokra mit vegyek fel?
Tavaly is voltunk lagziba,másik unokatesómékéba..ott egy nagyon csinos ruhát varratunk..abba belefogytam,és beszűkítettni már nem tudjuk,nem vállalja a varrónő...
De nem is akarnám felvenni...csicsamicsás...
Most valami egyberuha-maxiruha félére gondoltam...CSAKHOGY molett testalkatom van.pociban kicsit erős vagyok sajna...nem az az elfolyós,de erős...hogyan állna az nekem?
Tudnátk valami csini rucikat belinkelni?Hozzá valami cipő vagy inkább szandál is kellene,de az is bajos...széles a lábfejem:(((
Segítenétek?Semmi ötletem sincs sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!